IRC-Galleria

hectico

hectico

www.lyyrica.org/jariuutela

lastenlippu!Tiistai 06.01.2009 04:30

On se päiviin eletty. Menin uimahalliin tässä jokunen päivä sitten. Lipunmyyjä katsoi mua ja totesi: "lastenlippu". Olin sillee että ei=)? Tiedän, että näytän ehkä nuoremmalta mitä moni tämän ikäinen, mutta että lastenlippu. Ensi kerralla otan kumiankan mukaan ja sellasen kellukkeen. Tosin tässä kunnossa kelluke ei mahdu päälleni.

Vastaavanlainen tilanne tuli kerran kun olin menossa Jonesuussa erääseen yöklubiin. Näytin henkkareita, kun niitä kerran pyydettiin. Portsari totesi , että olen väärentänyt paperini. Joten minut heitettiin ulos. Minä aivan varmasti osaan väärentää hologrammeja, jotka välkkyy silleen kummasti, kun korttia heiluttelee. Olen aina epäillyt itse, etten koskaan voisi olla Pelle Peloton. Ehkä tämän kokemuksen perusteella minusta voi vielä tulla ainakin väärentäjä, jos ei sentään keksijä.

Seuraavaksi minulta kielletään todennäköisesti tanhuaminen tai joogaaminen , koska ne voivat olla lapsille vaarallisia harrastuksia.

Näytänköhän samalta 50 vuoiaana???

Toisaalta, hmm, kesällä kun kasvatin tämän hyvin kyseenalaisen partani(jota tosin ei enää ole), ei sekään mennyt täysin niin kuin olisi voinut. Edelleen olin se sama pieni poika, en yhtään sen vanhempi. Satuin istumaan kesäpäivänä Anttilan kassi sylissäni puiston penkillä, kunnes minun viereen about 50 vuotias naishenkilö pysähtyi ja totesi: " Kyllä jumala rakastaa sinuakin".

Eli nyt minusta oli tullutkin ressukka!!

Ennemmin ikinuori kuin ressukka. Voihan jeesus sanon minä.

- Jari-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.