IRC-Galleria

heidushka

heidushka

Pienet katastrofit ovat tarinan arvoisia

Blogimerkintä

« Uudempi -

JuhannustaLauantai 21.06.2008 14:28

Tämäkin juhannus oli aika lailla samanlainen kun mitä miun elämä nykyisellään muutenkin. Suunnittelen jotain ja teen ihan toista. Mut silti juhannus oli hyvä. Edes muiden hermoilu ei voinu sitä pilata. Mie olin liian hyvällä tuulella ja rauhallinen siihen. Aamulla tosin ei ois voinu uskoa että oisin voinu olla, miun pää oli ihan sekaisin ja kaikki ahdisti. Tää viikonloppu on siitä hyvä että on kolmen päivän vapaa. Töissä on aina niin kiire ja hälinä, ettei ekana vapaapäivänä osaa yhtään rauhoittua. Nyt on kaks päivää aikaa lepoon :)

Tänään on tiedossa hauska ilta, ei tarvii paljoo stressata, olla vaan. Siitä mie nykyään nautin. Hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa. Se riittää. Ja ranta ja rantasauna ois tietysti myös aika kiva mut ei mikään välttämättömyys.

Miulla on jäljellä kuus viikkoa töitä ja sitten alkaa rankka opiskelu. Katoin nimittäin lukujärjestystä ja elokuun alku ei tule olemaan mitenkään rento. Mut mie oon silti onnellinen siitä että koulu taas elokuussa alkaa ja saisin vihdoin sairaanhoitajan paprut käsiini. Sit pääsisin toteuttamaan taas uusia unelmiani. Ne pitää miut hengissä päivästä toiseen <3

Onnekasta ja rauhaisaa juhannusta toivottelee Hedu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.