IRC-Galleria

heilih

heilih

rakastaa rikua ja samia <3

Kihihiiii.. :D Lauantai 14.02.2009 18:19

Gynekologi lähtiessään kahvitauolta: -Mihin vittuun minä jäinkään...



Miehen elämän ensimmäinen kokemus on tulla ulos naisen vartalosta. Lopun elämäänsä hän käyttääkin takaisin sisään pääsemiseen.

Mies seisoo alasti peilin edessä ja kehuu vaimolleen: Tässä sitä on iso kasa dynamiittia! Tähän vaimo: Eikö se ole vaarallista, kun on niin lyhyt sytytyslanka


Posti on julkaissut vuoden 2008 uuden joulupostimerkin, johon painettiin vahingossa pillun kuva. Nyt postin asiakaspalvelu on aivan sekaisin ja paniikissa. Heille on tullut valituksia tuhansittain. Miehet eivät tajua, kumpaa puolta merkistä pitäisi nuolla.

Peniksen kolme kehitysvaihetta: 20v se on kuin tammea, komea ja kova. 30-40v se on kuin koivu, hieman joustava mutta kestävä. 50v jälkeen se on kuin joulukuusi: tyvestä kuollut ja pallot vain koristeena.



Rintojen kolme kehitysvaihetta: 20v ne ovat kuin omenat, pyöreät ja kiinteät. 30-40v ne ovat kuin päärynät, hienot mutta riippuvat. 50v jälkeen ne ovat kuin sipulit: saavat sinut itkemään.


Minä uskon Keskikaljaan ja maan juomaan. Joka sikisi pyhissä maltaissa, syntyi Olut panimossa, kurkkuun kaadettiin, kustiin ja naurettiin. Nousi kolmantena päivänä yrjönä ylös. Seisoo kaikkivaltiaan kauppiaan oikealla puolella ja on tuleva ravitsemaan janoisia ja juoppoja iankaikkisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.