IRC-Galleria

heke^

heke^

Ongelman korjaaminen lähtee siitä, että myönnät itselläsi olevan ongelman.

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »
Ilja Janitskinista ja MV-lehdestä hyvä blogimerkintä by Petri Viitala.

https://petriviitala.wordpress.com/2016/09/12/iljajanitskin/

MV-lahkon trolli luo ryhmähenkeä.Perjantai 20.05.2016 09:16

PÄIVÄN KUVA
Ajankuva Suomesta 2016

Jakakaa. Kiitos.

AJOJAHDIN MAKUA !

Monopolimedia Suomessa on alkanut toteuttaa yhdessä erilaisia kampanjoita vaihtoehtoisia madioita vastaan. Tunnetuin vastamedioista lienee MV-lehti, sen kimppuun onkin käyty viime kuukausien aikana monin keinoin.
MV-lehteä on syytetty mm valehtelemisesta, plagioinnista ja tekijänoikeusrikkomuksista --> YHTÄÄN esimerkkiä ei kuitenkaan kukan "syyttäjistä" ole tuonut julkisuuteen.
--> YHTÄÄN syytettä, saati TUOMIOTA ei ole nostettu tai langetettu.

Hyökkäykset ja arvostelu alkoivat yksityishenkilöiden tekeminä. OK sanan-, ja mielipiteenvapaus on Perustuslaillinen OIKEUS. Hyvä niin. Keskustelu ja kritiikki ovat laadunkehittämisen työkaluja.

Seuraava "vaihe" oli, yhteisillä verovaroillamme pyörivien, poliittisten nuoriso-, ja opiskelijajärjestöjen käyttäminen. Esim SONK ry alkoi laajarintamaisen hyökkäyksen MV.-lehteä ja sen perustajaa Ilja Janitskinia vastaan. SONK ry:n puheenjohtaja Hanna Huumonen valjasti ja ohjeisti mm jäsenistöään tekemään (aiheettomia) rikosilmoituksia lehteä vastaan. Käytössä on mm Fb-sivusto jonka kautta voi kopioida valituskirjeitä lähetettäviksi MV-lehdessä mainostaville yrityksille.

Noiden jälkeen on saatu nähdä monopolimedian aktivoituminen asiassa. 27 valtamedian HyväVeli-kerho patisti päätoimittajat allekirjoittamaan julkisen päheksumisensa "sananvapauden" nimissä.

SAnomalehtien Liitto tarjoaa jopa juridista apua kaikille ketkä haluavat tehdä MV-lehdestä jne rikosilmoituksia.
Ja, edelleen "sananvapauden" nimissä.

MISTÄ tässä on oikein kyse?

Ensinnäkin; kyse ei ole ollut kirkasotsainen ja pyyteetön pyrkimys torjua RIKOLLISTA toimintaa.
Ei, sellaiset asiat kuuluvat viranomaisille.

Kyseessä EI ole yöskään huoli siitä että kansalaisille valehdeltaisiin tai että sitä manipuloitaisiin vaihtoehtomedian kautta.
Ei, suomalaiset ovat maailman "älykkäimpiä" kansoja, ei meitä huijata ja vedetä huulesta ihan heppoisilla jutuilla. Sensuurien ajat ovat ohi, Internet on sellainen tiedon valtatie mistä löytyy muutakin kuin valtamedian "virallisia" totuuksia.

Nimittäin... "virallisista" totuuksista tässä onkin kyse. Monopolimedia kun on muuttunut viimeisen 10 - 15 aikana vain RAHANTEKOKONEEKSI ja MAKSAJIEN työkaluksi.
"Lehdistöä" on kutsuttu neljänneksi valtiomahdiksi ja "VALLAN VAHTIKOIRAKSI". Ja ehkäpä niin on ollutkin, joskus.
Nykyään "valtamedia" on vain valtaapitävien piirien kiltti ja lihava PUUDELI, joka elää isäntien pöydistä ja armeliaisuudesta.

PUUDELI pelkää nyt kuitenkin asemansa johdosta. KUN sen funktio on jakaa ja monistaa isäntiensä sanomaa, niin ilman lukijoita puudelista tulee hyödytön.
Ja LUKIJAT todella vähenevät. Tilaus-, ja ilmoitustuotot supistuvat. Yt-neuvotteluja käydään KOKO ajan, niistä ei enää edes erikseen julkisuudessa mainita. Jokapäiväinen juttu.
Valtamedian sisällä on myös "ryppyjä rakkaudessa"... YLEstä on kasvanut puolen miljardin verotuloillaan sellainen käenpoika joka meinaa potkia yksityisen median (HS, TS, Alma, Ilkka, ESS jne jne ) pois pesästä. Yhteistyöryhmät koittavat nyt vimmatusti löytää konsensusta pelisäännöistä ja KAKUN jakamisesta.
Rahasta ja osingoistahan tässä on kyse, ei mistään TIEDONJAKAMISESTA, sati TOTUUDESTA.

Ja, nyt ollaan liikkeellä "Tutkimuksen" viitta harteilla. Esim sanomalehti ILKKA kertoo että "valhemedia vain VAHVISTAA valtamedian uskottavuutta"... Siis MITÄH ??
JOS tuo kerran pitäisi paikkansa, njiin MIKSI ihmeessä se "valtamedia" on sitten huolissaan asiasta... omasta "vahvistumisestaan": Ei kuulosta loogiselta - aivan kuten urhailija lopettaisi harjoittelun koska tulokset paranee !

Tullaan JOHTOPÄÄTÖKSIIN:
1) yksityishenkilöiden "huoli" vaikuttaa pohjautuvan ideologisiin syihin. Ei huoleen "sananvapaudesta tai totuudesta"

2) järjestöt toimivat em yksityishenkilöiden käsikassaroina. Lisäksi niiden taustalla on aina jokin "omistava tai rahoittava ja/tai poliittinen" taho minkä äänitorvena järjestö tai yhdistys toimii.
Motiivina on siis poliittisten tarkousperien saavuttaminen.

3) Monopoliasemassa toimiva VALTAMEDIA on kaksijakoinen. Verovaroilla toimiva valtion propagandalaitos, eli YLE sekä omistuksellisesti vahvasti keskittynyt ja ristiinomistettu MEDIA (Sanomalehdet, paikallislehdet, radio, tv-toiminta, verkko, jne) mikä saa tulonsa lukijoilta ja ilmoittajiltaan.
Mediatalot ovat vuosia koittaneet saada maksumurejaan nettiin.
Painettu lehti on liian kallis, tekeminen on hidasta ja valmiin tuotteen kanssa ollaan vielä jakelijan armoilla.
Sähköinen media on reaaliaikainen ja sen jakelu on "lähes" ilmaista.
MUTTA... rahastaminen on vaikeaa. Vaihtoehtoja on lukijoiden saatavilla, jopa ilmaiseksi. Koko mediaympäristö on muutoksesa - siihen EI auta päätoimittajien itku ja raivo.
"Elämä on".

4) Valtaapitävä eliitti. Polku johtaa yhä pidemmälle, ja nyt ollaan päästy jo metsän pimeimpään ytimeen. Kansalaisten "tietoisuus" ja rauhallisuus on valtakoneistolle elintärkeää. "Tolkun ihmisiä" halutaan vaali-, ja verokarjaksi. Venettä EI saa keikuttaa. Kansalle syötetään vain suodatettua tietoa, ikäviä asioita peitellään ja salaillaan.
Esim laitonta maahanmuuttokriittisyyttä ei "arvosteta", sen faktojen hyväksyminen kun vetäisi maton päättäjien omien jalkojen alta. Epäkohtia tai epätasa-arvoisuutta piilotellaan.
TOTUUDENPUHUJAT vaiennetaan, tai ainakin YRITYS siihen on ankaraa.

Aiemmin tuollainen onnistui helposti. Sensuroitiin uutiset ja aisalle potkijoiden lehdet kiellettiin ja ne lakkautettiin. Radio-, ja myöhemmin TV-toiminta pidettiin visusti valtiojohdon peukalon alla. Noista joista on tekniikka muuttunut - valtapitävien asenteet ei.

Internet, some, vapaa ja laaja tiedonvälitys ja -jakaminen ovat tätä päivää. Niitä ei voi kieltää tai estää.
Vaikka YRITYS on kyllä ankaraa.
Sen todistaa mm MV-lehteä vastaan sotiminen.

[Ei aihetta]Tiistai 17.05.2016 13:33

Kadalaistutkimus samastaa poikkeuksellisen voimakkaasti internet-keskusteluhäiriköinnin neljään pimeänä pidettyyn persoonallisuuspiirteeseen.
Internet-keskusteluhäiriköt eli nettitrollit ovat useimmille nettikäyttäjälle tuttu ilmiö. Liioittelevat, valehtelevat ja loukkaavat keskustelijat pyrkivät muiden mielen pahoittamiseen tai provosointiin, mutta tähän mennessä trollien toiminnan motiiveja ei ole kuitenkaan tähän asti juurikaan tutkittu.

Ennen kuin nyt. Psychology Today kertoo kanadalaisen tutkijaryhmän tieteellisessä Personality and Individual Differences -lehdessä julkaistusta tutkimuksesta, jossa 1200 verkonkäyttäjälle tehtiin persoonallisuustestit ja samaan aikaan tutkittiin näiden kommentointitapoja verkkokeskusteluissa.

Tiedemiehet etsivät yhteyksiä niin sanottuun persoonallisuuden neljään pimeään osaan (dark tetrad of personality): narsismiin, psykopatiaan, sadismiin sekä machiavellismiin eli päämääriin pyrkimiseen moraaliperiaatteista välittämättä.

Tutkijoiden löytämät yhteydet trollaamisen ja pimeiden persoonallisuuspiirteiden välillä olivat poikkeuksellisen vahvoja. Nämä päätyivät yleensä lähinnä todennäköisyyksillä operoivan psykologian piirissä harvinaisen vahvoihin johtopäätöksiin:

– Yhteydet sadismin ja trollauksen välillä ovat niin voimakkaita, että nettitrollien voidaan sanoa olevan arkipäivän sadistien prototyyppejä.

– Sekä trollit että sadistit tuntevat sadistista riemua toisten ahdistuksesta. Sadistit haluavat vain huvitella... ja internet on heidän leikkikenttänsä.

Psychology Today antaa neuvoksi internet-käyttäjien jo tuntemat viisaudet: nettitrollit ovat tasapainottomia ihmisiä ja koska paha olosi tuo heille nautintoa, heistä on paras olla välittämättä.

GospeliiKeskiviikko 23.03.2016 15:14

Hyvii biisei soittavat. mp3.

http://www.ttcgmradioshow.com/shows
« Uudemmat - Vanhemmat »