IRC-Galleria

AsuntomessutTiistai 22.07.2008 19:37

Loisto reissu. Matkaan sisältyi pitkä pätkä tietyömaata ja vielä pidempi matka sen kiertämistä pitkin kyläteitä, kuitenkaan kiertämisessä onnistumatta - tultiin kuitenki tietyömaalle. Makkonen piti aamulla hirveää ynnnrghh- meteiä ja sanoi "mä oon sellane vanha modeemi".

Itse messuilla oli paljon liian korkeita sänkyjä ja uskomattoman epäkäytännöllisä suihkuratkaisuja! Tämän vuoden selkeä trendi siis on kaksi suihkua vierekkäin, niin voi sitten puolison kanssa suihkutella yhdessä ja on ihanaa. Myös kaikki kylpyammeet/poreammeet oli sijoiteltu näköalapaikoille. Näkymät oli upeat ulos mutta myös sisään. Naapuri voi huoletta seurailla kuinka naapurin vaimo pulahtaa vaahtokylpyyn aerobictunnin jälkeen. Aikamoista!

Majoituksesta, ruuista, Vaasasta ja kaikesta kiitokset Ossille. Makkonen hoiti hyvin matkaseuralaisen pestinsä - harvoin on tarvinut niin paljoa nauraa kuin tänään autossa. Tietöistä kiitokset työnjohtajalle joka ilmeisesti hoitaa hommansa vähän eritavalla kuin muut. Krapulasta ja väsymyksesta saan kiittää itseäni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.