IRC-Galleria

haha. oli ehkä hauskinta. naapuritki varmaan tykkäs. :DDDD takas tuloki oli niin mukavaa ku oli 3 kassia pulloja, 2 cittarinjumbopussillista roskia - sylissä/jaloissa. :DD ku eihä niit voinu laittaa takakonttiin, ku siel oli kaikki kamat + iso subi. :DD madalletulla autolla oli helmi vetää sitä mökkitietä ku otti vähä kii. neljä ihmistä takana + roska/pullopussit. tosi pullot oli ylöjärvelle asti ja roskat aikasemmin. enivei.
jäi paljo hauskoja muistoja reissusta........ plus se et meni taas häntäluu, jalat iha naarmuilla ku päätin könttäillä, kaikki vaatteet iha mudassa/viinassa. :D:D
hajotettiin me yks pyöräki. xDD jonne kyytsäs henkkaa ---> iso kivi tjn ---> kumi puhki. myöhemmin vedettii siel rallia sil pyöräl niin osat vaan jäi matkalle .

anna ei kävele sit enää metriäkää. ja kukaan meistä ei kuuntele enää cascada - everytime we touch, kiitos leenan. :DDDD ja naapurit saa haistaa vitun.


ainii meinas unohtua, saatiin sinne seuraa ambulanssi miehistäki. niil oli iha kivat perseet. :DDDmut hei, kiitos reissusta Henkalle, Leenalle, Annalle, Jonnelle ja Sammylle.. oli hauskaaa xDDD <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.