IRC-Galleria

toyota.Maanantai 30.06.2008 16:53

nyt se sit lähti autojen taivaaseen. :'( </3

[Ei aihetta]Perjantai 27.06.2008 17:46

nyt sit se ranne meni. saikkua 4 päivää. vittu.

[Ei aihetta]Torstai 26.06.2008 01:56

Mulla saattaa olla jännetuppitulehdus. Vittu, emmä viel haluu saikulle jäädä, ens viikolla ois yö. :(

siitäpähä tiiätte.Torstai 26.06.2008 00:32

Olin tänään töissä (yllis). No siin mun koneella oli äbööt 50 vuotias äijä. Se tuli aina välillä "mukavia" jutteleen ja kyseli mun kouluista ja yms. Se kerto kuinka sen nuori ja kaunis parturi jäi vissii äitiyslomalle ( en yleensä tajua mitä se selittää), niin kyllä se mut ihan parturikseen ottais. Olin et ööö.. oke,oke. Sit hetken päästä se heittää et "susta tulis hyvä parturi ku oot noin pirun hyvännäkönen". Siinä vaiheessa olin et öö.. mitähä vittua sä selität, mut onneks tuli tauko ja pääsin karkuun sitä tilannetta.

Sit viel sellasta " kiinnostavaa " et olin tos päikkäreillä ja heräsin ku Henkka tuli. Henkka puheli siin jotai ja mä iha vastailin ( en muista yhtää mitää ), sit mä olin menny laittaa pitkähihasen päälle. Henkka vaan kysy et tuliko kylmä, vastaan vaan siihen että en ja nukahdan takasi :D:D:D

että siitäpähä tiiätte. ;D

ääää..Tiistai 17.06.2008 01:56

toi 16h työpäivä ei vissii oo iha mun juttu. :D

JES!Perjantai 13.06.2008 18:27

MUSTA TULEE PARTURI-KAMPAAJA!!! <3

huomenta.Perjantai 13.06.2008 10:22

Vaikka oiski yön töissä ei kannata vetää paria batterya ja lähtee viel töitten jälkee nisunikkareille kahveelle :'D Joo, Jennin kans tuli fiksu idea pukkarissa et ei prkl mennään kahville. Tää väsymys tai ylipirteys (mitä tää ikinä onkaan) ei oo hyvä yhdistelmä huonojen vitsien kanssa. Eikä kannata alkaa mietii bimbo blondeja minihameissa, piikkikoroissa ja tekokynsien kanssa tuol töissä. ;'D ei piru.

Kukaan ei varmaan tajua mua tällä hetkellä, mut njäää.. MUTTA YÖVIIKKO ON OHI!! Lauantaina räjähtää . <3 Sitä Suvi odotellessa ;);)

PS. Mies meni kauppaan lapio. :'D

yön vitsi tuokioKeskiviikko 11.06.2008 06:57

-Tunnen yhden miehen, jolla on tyttöystävä joka sormelle.
-Onko hän miljönääri?
-Ei , hän on entinen sirkkelimies.


Miten saa monta mummoa kiroilemaan?
-Laitetaan yksi huutamaan bingo.


Mitä blondi sanoi kun istui autoon jossa oli kattoikkuna?
- Voi kun on paljon jalkatilaa!


-Äitini on puoliksi koira ja puoliksi arkeologi kertoi pikku Kalle kaverilleen.
-Miten niin? kysyi kaveri.
-No jos hän ei hauku, niin hän kaivelee vanhoja.ehheh.

aina laulain työtäs tee... Tiistai 10.06.2008 16:07

Eka yö takana päin, eikä ollu ees paha. Ei väsyttäny ees paljoo, no ei väsyttäny vielkää ku piti nukkuun mennä. No, sain ainaki nukuttua ny 6 tuntia, mut pitänee ottaa päikkärit. Mut ei kai täs muuta ku moro!

päivä mokkulana.Sunnuntai 08.06.2008 19:09

Oltii Hannan ja parin muun kans promoomassa DNA mokkulaa Särkässä. ;D Aah, ne puvut. Meinattiin kuolla nauruun ku laitettiin ne päälle - noh, niin kaikki muutki. Lämmin oli joo vähä, mut kyl se siitä sit. Yks pikkupoika oli ihana ku se meni halaan Hannaa. :> Yleensä ne oli kauhusta soikeena, esim yks kakara alko itkee ku me tultii lähelle . :'D Niin ja mä pystyin sit könyään siellä, yritin nostaa jotai rantapalloo ja tadaa maassa oltii. :D Sit Hanna nauraa vieressä ja yks äijä kysyy et tarviiko toinen mokkula vähä apua ja nosti mut ylös :D:D:D Ei piru. Miraki naureskeli hinaajalla meille , ku parkeerattiin siihe. Varpulle kans tungettiin rantapalloja, mut se sentäs täytti meijä vesipullot.: D Oltii vissii aika komeita ku moni halus meistä kuvan tai kuvan meijän kanssa. :D

Mut ilman Hannaa siel ois ollu tylsempää. Mahtava päivä! :DD