IRC-Galleria

-Mayhem-Keskiviikko 28.10.2009 01:15

"I am not a human! This is just a dream and soon I will awake! It was too cold and my blood was frozen all the time!"

''Mayhemin laulaja Dead teki itsemurhan vuonna 1991. Hänen ruumiinsa löytänyt Euronymous otti siitä lukuisia valokuvia, joista yhtä käytettiin bootleg-albumi Dawn of the Black Heartsin kannessa. Vahvistamattomien huhujen mukaan Euronymous teetti Deadin kallonpalasista muun muassa Mayhemin jäsenille koruja. Hänen on myös väitetty syöneen Deadin aivoja.''

http://asylumeclectica.com/asylum/morbid/archives/DawnOfTheBlackHearts.jpg

Dead tappoi itsensä Mayhemin talossa ja harjoituskämpässä Kråkstadissa viiltämällä valtimonsa auki keittiöveitsellä mutta tämä ei tuottanut tulosta tarpeeksi nopeasti. Niinpä hän meni Euronymouksen huoneeseen ja haki sieltä haulikon ja ampui itseään päähän. Hiljaisena ja sisäänpäinkääntyneenä pidetty Dead jätti jälkeensä itsemurhaviestin, jossa luki vain: "Excuse all the blood" 'Anteeksi kaikesta verestä'.

Kuolemasta lumoutunut Dead tunnetaan parhaiten lavaesiintymisestään, johon kuului usein itsensä viiltelyä ja verenvuodatusta. Toisinaan hän hengitti keikoilla pussista, jossa oli kuollut lintu. Hänen kerrotaan myös haudanneen repaleiset esiintymisvaatteensa maahan viikkoja ennen keikkoja, jotta ne "huokuisivat kuolemaa". Euronymouksen mukaan Dead myös piti ruokavalionsa niukkana saadakseen puutosarpia. Dead kertoi haluneensa kuolla jo 3-vuotiaana ja hän uskoi vahvasti, että hän ei ole ihminen, ja että tämä kaikki on vaan unta. Dead oli saanut 10-vuotiaana lähikuolemakokemuksen ja uskoi, että hän oli oikeasti kuollut onnetomuuteen ja oli vain kuollut henki toisesta maailmasta, joka oli muutunut ruumiiksi. Deadin tunnettu motto: "I am not a human! This is just a dream and soon I will awake! It was too cold and my blood was frozen all the time!" (suom. En ole ihminen. Tämä on vain unta ja herään. Oli liian kylmä ja vereni oli jäätynyt kaiken aikaa.)

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/musiikki.shtml/834058?burzum

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.