IRC-Galleria

henkzuliini

henkzuliini

Hulluks sanovat mua nykyään.. :D

Hullu maailmaTiistai 21.10.2008 00:26

Kohtelias voro
ENGLANTILAINEN murtovaras on lähettänyt kohteliaan anteeksipyynnön ja kukkia 91-vuotiaalle mummelille, jonka hän oli säikäyttänyt pahanpäiväisesti. Mies pahoitteli sitä syvästi ja kertoi luulleensa taloa tyhjäksi. Mummon nähtyään hän oli paennut talosta tyhjin käsin.

Ikärasismia
YLI 55-vuotiaat ihmiset pääsevät nauttimaan paljon harvemmin värillisistä unista kuin alle 25-vuotiaat, koska nuo ihmispolot ovat joutuneet lapsina tyytymään pelkästään mustavalkoiseen televisioon, kertoo Dundeen yliopistossa tehty tutkimus.

Tutkittu juttu
VASEMMISTOLAISET ovat konservatiiveja sottaisempia niin toimistoissaan kuin makuuhuoneissaankin, paljastaa Texasin yliopistossa tehty tutkimus.

Ei ennätystä
IRANILAISET pyrkivät Guinnessin ennätysten kirjaan valmistamalla maailman suurimman sandwichin, jossa oli 1 400 kiloa strutsin- ja kananlihaa ja jolla oli pituutta puolisentoista kilometriä. Valitettavasti 1 500 kokin aherrusta seuranneet ahmatit hotkivat leivän muutamassa minuutissa suihinsa ennen kuin Guinnessin tuomarit ehtivät mitata sen tarkasti.

Synnin palkka
AMERIKKALAINEN mies vaatii 15 000 dollarin korvausta strippiklubilta, jonka tanssija oli intoutunut heittämään koipeaan liian rivakasti. Kenkä oli lentänyt klubin peilikattoon ja särkenyt lasin sillä seurauksella, että äijän niskaan oli satanut sirpaleita ja kaupan päällisiksi myös kenkä, jonka hän väitti aiheuttaneen kroonista päänsärkyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.