IRC-Galleria

Mä en halua kasvaa aikuseks. :(Perjantai 09.10.2009 01:16

Oon miettiny tuota koko päivän, että en halua ikinä olla ihan iso. Alkaa ottaa kamalasti vastuuta kaikesta, vanhentua, huomata et oon 40v ja mikää ei menny niinku suunnittelin ja olisin halunnu elää elämäni ihan toisella lailla. Sit kaikilla on tyttö/poikaystävät ja loppuenlopuks ne on niiden vaimoja ja aviomiehiä. Voiko sit enää olla samalla tavalla kaikkien kans kaveria ku ennen. Sit hankitaan ehkä lapsia ja niistäki pitäis pystyä viel kasvattaan kunnon ihmisiä. Pitäis opiskella ja myöhemmin käydä töis ja elää kunnon elämääää. Ja kaikista pahinta on se että siihen kaikkeen voi vaikuttaa itte. Voin vaikka keskeyttaa lukion ja lähtee kuubaan jos siltä tuntuu ja kaikista kamalinta on se että pitää oppia itte tekemään kaikki valinnat, kukaa ei enää päätä mun puolesta :D!.

AIVAN HIRVITTÄVÄÄÄÄ, EN HALUA ENÄÄ VANHENTUA.

Ehkä se että on tasan kuukausi synttäreihin sai tämän ikäkriisin nyt aikaan :D Mutta jotenki ihan hirvittävää, mut kai kaikkeen sopeutuu

Ja ainaki elän tähän astisen elämäni parasta aikaaa :) Aina ei välttämättä tunnu siltä, mutta toivoa sopii, ajat ja ihmiset muuttuu :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.