IRC-Galleria

hennarosv

hennarosv

Call her name, call her Mary Jane.

89Perjantai 04.11.2011 01:53

ALKUTEKSTIT:
Elikkä tyttörakkaus tarina kyseessä. Oon saanut tähän tarinaan inspistä parista muusta lesbo tarinasta, yritän tehä kuiteskin tästä jotenkin omanlaiseni.
Tarina kertoo 14-vuotiaasta Elinasta joka on koulukiusattu, hänellä ei ole frendejä eikä perheenkään asiat ole ihan kunnossa. Elina on ihastunut viimeksi poikaan 5. luokalla ja sen jälkeen pariin tyttöön mutta ei halua myöntää itsellensä olevansa lesbo joten kukaan ei tiedä hänen seksuaalisestasuuntautumisesta ja hän etsiskelee vaan luontaisesti sitä "kohtalonsa" miestä.
Elina asuu äitinsä, isosiskonsa ja kissansa kanssa pienessä mutta uudessa omakotitalossa Helsingin lähistöllä, hän näkee isäänsä ehkä kerran kuussa tai harvemmin.

Elinalla on vaaleat hiukset luonnostaan ja siniset silmät, hän on n.165cm pitkä ja normaalipainoinen. Elinaa kutsutaan "Elluksi". Ellulla ei ole harrastuksia mutta hän tykkää joskus käydä yksikseen uimassa, ratsastamassa ja pelaamassa läheisellä alakoululla pelaamassa jalkapalloa. Elinalla on pieni huone sillä onhan talokin aika pieni, hänellä on siellä kuiteskin iso parisänky, kirjoituspöytä ja muutama kaappi. Hänen seinänsä on vaalettu vaaleansinisiksi ja katosta roikkaa valkoinen sievä valaisin.

__________________________

TARINA:
Hyrr, heräsin siihen kun varpaitani paleli vaikka olinkin nukkunut lämpimät sukat jalassani, ulkona oli jo hieman kylmä ja ikkunani oli unohtunut raolleen yöllä. Nousin nopeasti sängystä ja puin päälläni vaaleanliilat kollarini, valkoiset sukat ja löysän sinisen hupparini johon oltiin kirjoitettu "swimming" tummansinisillä isoilla kijaimilla. Harjasin hiukseni ja laitoin itselleni löysät saparot. Kävin vessassa, pesin hampaani ja laitoin huuliini hieman punaisen sävyistä huulirasvaa. Kävelin keittiöön, lämmitin itselleni ohrapuuroa mikroaaltouunissa ja söin ruisleivän jonka päällä oli juustoa sekä suolakurkkuja. Kun olin syönyt menin pukemaan mustat lapaseni, neliöruudullisen takkini sekä otin naulakosta vielä koulureppuni ja huikkasin siskolleni "lähden nyt kouluun, heippa", siskoni ei vastannut minulle mitään tapansa mukaisesti joten päätin vain avata valkoisen ulko-ovemme ja lähteä kävelemään viereistä hiekkatietä kouluun, kävelin autotallimme ohi, siellä ei näkynyt enään autoamme sillä äiti oli lähtenyt jo töihin.

Lähellä koulua näin pissisjengin joten yritin mennä vain heidän ohitse hiljaa ja nopeasti, yllättäen heidän johtajansa Laura tarttuikin minua repusta kiinni, katsoi minua halveksuvasta päästä varpaisiin ja naurunsa ohessa tokaisi "sulla onkin taas noi rääsyt päälläsi". Kävelin reippaasti pois sen jälkeen ja kuulin kuinka he nauroivat minulle, todella säälittävää tommonen käytös ajattelin. Meillä oli ensimmäiseksi musiikkia, istuin reunaan ja hain itselleni kitaran jolla harjoittelimme soittamaan Joan Osbornen - One of us biisiä, osa tytöisä lauloi taustalla minäkin olisin halunnut sillä mulla oli mielestäni ihan hyvä ääni, en vaan viittiny sillä pelkäsin muiden nauravan minulle. Musiikkitunnin jälkeen meillä oli vielä kässää ja pari tuntia matikkaa. Koulupäivän päätteksi menin katsomaan ilmoitustaulua siellä oli kutsu yhen Naomin bileisiin, aattelin et sinne ois ihan mukava mennä, tiesin että siellä tulisi olemaan kiusaajiani mutta rohkaisin itseäni ja päätin mennä illalla bileisiin.

Kävelin koulultamme samaa hiekkatietä pitkin kotiin, tällä kertaa en nähnytkään kiusaajiani sillä he olivat saaneet jälki-istuntoa tupakan poltosta välitunnilla. Olin kotona ja ihmettelin kuin näin jo äitini mustan auton pihassamme, olikohan äiti tullut sairaaksi kun hän on nyt jo kotona mietiskelin itsekseni ja pimpotin ovikelloa, äitini tuli avaamaan kiireisenä ja lähti samalla punertavilla hieman hikisillä kasvoillansa ulos autollensa hän huusi minulle vielä lopulta että oli unohtanut papereitaan kotiin ja hänen piti tulla hakemaan ne, hän muistutti vielä että syön hänen eilen tekemäänsä lihakeittoa iltaruuaksi. Riisuin punaisia lämpiä kenkiäni, laitoin takin ja lapaset naulakkoon ja vein samalla reppuni huoneeseen kun kipitin vaatekaapilleni valitsemaan bileisiin vaatteita. Päädyin lopulta laittamaan päälleni mustan topin ja pitkälahkaiset vähän siistimmät farkut, somistin asukokonaisuutta vielä oranssilla helmikaulakorulla, laitoin pikkuisen huulikiiltoa sekä jätin keskipitkät hiukseni auki. Kävelin keittiöön ja olin lämmittämässä lihakeittoa samaan aikaan kuin jo 16-vuotias siskoni tuli pussailen poikaystävänsä kanssa sisällä, hänen poikaystävänsä tervehti minua kohteliaasti mutta siskoni ei viittinyt sanoa sanaakaan, olin ollut siskoni kanssa niin läheinen vielä silloin kuin oli nuorempi ja hänen käytöksensä ärsytti minua nykyään.

Otin lusikan laatikosta ja laitoin lihakeittoni pöydälle ja rupesin syömään sitä varoen jos se olisikin vielä kuumaa, samalla kissamme hyppäsi pöydälle sillä hän taisi haistaa lihan, silitin kissaamme Rosannaa "Roksua" ja hän rupesi kehräämään. Kun vihdoin olin saanut syötyä annoin Roksulle lisää raksuja, vaihdoin hänen vetensä ja avasin hänelle Applaws merkkisin ruuan ja kaadoin sen hänelle kippoon. Tein matikan läksyt ja kello näytti olevan kohta jo kuusi joten oli aika lähteä bileisiin. Kirjoitin äidilleni lapun sillä hän oli käymässä vielä ruokakaupassa töidensä jälkeen, lapussa luki "Hei äiti! Annoin Roksulle ruokaa, raksuja ja vaihdon hänelle veden. Menen koululaisemme Naomin bileisiin tänään, ajattelin jos voisin saada ystäviä sieltä, yritän tulla kahdeksaksi kotiin. Soita jos sinulla tulee jotain asiaa"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.