IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 04.01.2008 21:21

perjantai. hyvät suunnitelmat taas tälle illalle... aattelin istuskella kotona koneen ääressä tai pelata. kovat suunnitelmat eikö?
vaikka kyll sitä tekis mieli jotain tehä/johonkin mennä. mutta nyt kävi näin. ei voi mitään. ei se oo niin justiinsa... onhan tässä viellä toivottavasti kymmeniä vuosia aikaa tehä kaikkee enemmän ja vähemmän jännää :)

Äsken nukuin parituntia ku väsytti... se on harvoin ku nukun iltapäivällä/illalla mutta nyt niin pääsi käymään. mut kyll se auttaa väsymykseen ku hetken tossa nukkuu. mut ei kannattas tehä töitä niin ei joutuis herään 5:30 nii vois olla pirteempi :) mut nyt on viikonloppu edessä. ja sit viel maanantaikin. sillonkin saa nukkua pitkään ku kulu alkaa 13:30 tai jotain semmosta. ei voi tarkkaan muistaa. eikä mulla itteasiassa taida sillon olla muuta kun vanhojentanssikurssia..

taidan kyllä kohta alkaa pelaan tota halo3 ku se on niin jännä peli :) saa frägätä monta kaunista poikaa. mut hei. tulkaa joku vapaaehtonen siivoomaan mun huone ! ei oo kovin sekanen mut vähän kuitenkin. tääl ois mukavampi datailla jos ois ihan siistiä. vapaaehtoiset ilmottatukoot tähän päiväkirjaan.

rw tilaus tuskin tuli/tulee sunnuntaiks remulle... it's sad :( en saa vielläkää seksipistoolia enkä 300 pinnasta jousta dragunoviin. mutta eiköhän ne aikanaan sieltä tuu... enhän mää sitä oo viellä ees maksanu :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.