IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 07.01.2008 23:50

Tämä on omistettu keksimonsterille, sillä ilman häntä en olisi tänne tänään vinennyt mitään. syyttäkää siis keksiä :)

tänää oli kyll aika lepposa päivä. heräilin siinä puol 11 ja lähin "kouluun." eli menin vapon kanssa kepapille (jota sain odottaa 50min -.-) ja sitten idlasin koulussa. eka (ja vika) tunti alko puoli kaks. vanhojentanssia. sit kävin vaarin toimistolla, täytyy tosin käydä siel viel uusiks koska en saanu hommaa hoidettua ku piti lähtee neljän bussilla kotiin.

jeps. eli sit olin kotona. sitte äitiki tuli kotii ja lähettii käymää treellä. siellä meni rahaa semmoset 550€ :P (langaton näppis ja hiiri, langaton verkkovekotin ja puhelin (http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=15731&pic=1))
toi uus puhelin... ihmeellinen käyttää ihan erilaista vekotinta ku mitä ikinä on ennen käyttäny... kesti ainaksa että opin ees mistä laitetaan tekstari :D ja wlanin kans oli ongelmia mut sit sain senkin toimiin siinä... kyllä se hyvä on ku opin käyttämään ^^

huomenna on sit jo vähän erilainen koulupäivä. kaheksaan meen jos onnitun heräämään. toivottavsti onnistun mut sitä en mene viellä vannomaan :D:D jää nähtäväks. ja seki jää nähätäväks että onnistunko laittaan herätystä tohon uuteen vekottimeen... sen näkee sit :)

mut nyt en jaksa enempää nälkäsenä tänne kirjotella. voikaa paksusti ja muistakaa että seksi on iloinen asia :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.