IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 11.02.2008 20:09

Tänään oli vikat tanssiharkat... koko päivä tanssahdeltiin paremmin ja huonommin... :D
saa nähä sitte miten menee ku pitäs ihan oikeesti tanssia ku on yleisökin kattelemassa... noh... kai se hyvin menee : )

mutta jos eiliseen palataan ja höpötetään sen tapahtumia niin oli kivaa ku olin orivedellä : ) pääsin sinne pitkästä aikaa ku sanoin pomolle että ku se kysy että tuukkos töihin sunnuntaina nii sanoin että ois mulla muutakin hommaa että mielellään ei... sitte se sano että älä sit tuu : ) orivedellä sää oli... noh... ei siel kai oikeestaan missään vaiheessa satanu mutta semmonen jännä märkä usva joka paikassa. sitte takasi oriveeltä eksyin joskus niin sitten aloin purkamaan empun ak:ta ja heitin boxiin vähän uutta palikkaa ja kokosin mechankin eilen viel. äske sit kasailin aseen loppuun ja kivasti näyttääpi kuula lähtevän ^^ toivottavasti toimii pitkään :)

huomenna sitten kaheksaan kouluun :S ei oo kivaa... ainakaan aikasin heräämien ei oo kivaa... ja sit aattelin viedä empun ak:n ja menno JO:hon jos saan jostain kyydin pois... busilla pääsee kyll sinne... mut niin.... se pois pääseminen on ongelmallista... noh sen nään sit ku uskallan äiteltä kysyä kyytiä :P

nyt tuntuu ihan siltä että en jaksa olla koneella (tossa on tommonen m14 viellä kasaamatta... mecha auki kivasti ja sillee...) joten katoan. eläkää rumasti ja ostakaa remulta mandariineja sokeriliemessä !!

-hessy

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.