IRC-Galleria

heteka

heteka

Joku anarkisti voisi ajatella just tollee!

[Ei aihetta]Perjantai 15.04.2016 19:24

muistan joskus ku yritin yhtä eksää iskeä takas nii sain käräjillä kolmesta rikoksesta tuomion ja 299e sakkoa. kaikki se noin 28 kpl tekstiviestejä (ei siis multimediaviestejä)
se oli nii hauskaa ruoholahes, ku sillo asuin viel pk-seudulla, mennä ekaa kertaa sinne oikeustalolle. tuomari vaa sanoo, miksei sulloo oikeusavustajaa. itel kauhee darra ja viikon myöhäs koulun aloituksesta (toisel paikkakunnalla).
sanoin vaa, et joo teiän papereis on virhe. En ole myöntänyt kuulusteluissa syyllistyneeni. Myönsin lähettäneeni viestit. No ei mitää yleinen syyttäjä ...btw vittu mikä duuni

se on kuulemma ahdistavaa jos matkapuhelimeen, johon sinä olet ostanut liittymän, jonka numeron sinä olet kertonut muille, jonka omistajana et kytke yöksi puhelimeen äänetöntä profiiliä päälle, tulee 10 viestiä yön aikana. mut oikeesti....

ei auttanu vaik sanoin, et suomes on sananvapaus. ei auttanu, et meillon yhteinen menneisyys. mut se oli niin helvetin hauskaa, kun sen mimmin poikaystävä lähti siit salist kävelee, kun se tuomari alko lukee ääneen siel niit viestei joita olin pannu menee. heikkohermonen paska.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.