IRC-Galleria

miks kaikki on mua vastaan, angstiviestiLauantai 05.09.2009 01:45

tänään on ollu megaüber-angstipäivä. koulussa oli kivaa joo. sitte mentii matsqn kaa hesaan ja haettiin absin liput. ja sitte mentii kamppiin. ja löysin kivan paidan. menin sitte automaatille tarkistamaan, että onhan, ONHAN siellä kortilla rahaa. ja olihan siellä, 58 senttiä! yyyyyyyyyyyy, no mut onneks riitti sentään lippuun rahat.

sitte, joo. perjantai, baten talliin vienti. päästään bussista ulos, niin alkaa sataa. noo, eli "batte ei pääse tänään sitte kävelemään". lähetään tallilta: sade loppuu heti. dösällä matsqulle. ootan sitte kaksysiä, että pääsen kiloon. noooh, sitten kilossa astun dösästä ulos: SATAA <3 kivaa jee! eikä tietenkään sateenvarjoa.

ja on nälkä ja ei oo rahaa ja sitte se pelottava dösäkuski kasikutoses puhu jotain ihmejuttuja karhuista ja ei saatu ees kaikesta selvää ja sit se tarjos meille jotain karjalanpiirakoita, mut jäätiin nopee pois. tai emmätiiä mitä ne oli! HYI EN HALUU TIETÄÄ.

kivaa tänään oli hypäri (heechulheechul<3) ja matskun seura myöös, kiitos, pelastitte ^,^

ÖÖ. ajatus katkes. nii ja sit hypeltiin miroticin tahdissa tallilta dösärille. toivottavasti kukaan ei nähny (mutta jos sait kaiken nauhalle, ole kiltti ja lähetä mesessä<3).

voi turhuus, kuka näitä lukee?! moikka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.