IRC-Galleria

:)Torstai 10.09.2009 23:18

Mäpä oon taas tässä päivän pähkäilly asioita.
Mikä ihme siinä on, kun ihminen muuttaa pois, kaikki ne jotka esitti kaveria kääntää selän ? Okei, siellä päässä on tasan pari jotka ei ole kääntäny ja pari muuta on jo itekki lähteny vetää. Ja oon onnellinen et toinen muuttaneista on oikeesti niin ihana kun olla ja voi. <3
Mutta enivei, sit on tää joka yrittää jotenki pitää ystävyyttä yllä kertomalla mitä musta puhutaa ? :DD Ei tsiisus hei, on viel yks pahimmista juoruajista niin ohhoi. Se on kyl ihmeellinen asia. Ja muutenki, teen mitä vaan ni heti mua mollaamassa ja arvostelemassa. Vittu et säkä kuule täydellinen ole ja anna mun olla mitä olen, vittuuko olet kaveri tai siis " kaveri " kun en saa olla sellanen ku lystää ? Ei mun tarvi mennä sun pillin mukaa vaikka sä kuvittelet että kaikki tanssii sen mukaan. Ja mua vituttaa sussa pari muutaki, mutta tässä en sitä kerro koska tunnistat ittes aivan liian herkästi sitte. Nyttenpä ainaki saat miettii koskeeko sua vai ei. HA !
Sit on ne, jotka kyselee mun kuulumisia tasan ku ittee huvittaa " kaveri " olla. Juu, ei tarvii vaivautua. En mäkää jaksa vaivautua pitämään suhdetta yllä, jtn annetaan olla vaan. KIITOS.
Ja voi yhyy, jos tästä ny joku nokkiinsa ottaa, kuvitteletteko et mua paskaakaa kiinnostaa ? Ei todellakaan. Mulle on aivan sama mitä te inisette tästä.
Ymmärrettävää toki, et se on hei punkaharju, mut miks mun asiat jaksaa kiinnostaa edelleen ? En oo sieläkä asunu yli vuoteen ja kohta ollu koko vitun alueelt pois vuoden, niin mikä mättää ?
Oonko vaan nii vitun kiinnostava että pitää puhua ? :DD Mä en oikeesti ymmärrä. No ei siin, oon otettu että jaksatte huolehtia musta. :)
Mut sen sanon, että tää yks arvostelija vois kyl alkaa miettimään et mitä sielt turpa värkistää ulos päästelee. Mä oon ite lopen kyllästyny kuuntelemaa sitä paskaa ja ei vie kauan ku tästä sanon ja pahemmin. Sit mua ei kiinnosta vittu meneekö välit vai ei, mutta mun arvostelulle on tullu loppu. Ja mä pissis ? Hmm, ehkä, mut kato peiliin ! Puhdaspulmunen sieltä ei kurkista, vaikka sä niin kuvittelet. Kaksnaamasta.

Daa.
ja nyt oon pissis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.