IRC-Galleria

hoi, te siellä! Tiistai 29.08.2006 20:50

Tänään oli koulukuvaus. Ja tänään oli tunnetusti se päivä kun ei voinut näyttää mistään sunnasta ihmiseltä. Ja arvatkaa vaan, näytinkö siinä kuvassa taas joltain auton valokeilassa olevalta peuralta. Oikeesti, just mun tuuria. Ja tänään ymmärsin että koulukuvauspäivät on kirottuja. Taino.. Miten on mahdollista että sinä päivänä, joka on kerran vuodessa, saan itteni aina jotenkin sairastumaan. Tasan vuos sitten tulin kuvauksiin ja sain kauheen kuumeen ja lähin kesken. No tänään tuli sitten niin paha olo että oli pakko lähtee koulusta kesken. Ja sit tietenkin näytän niissä kuvissa just siltä. Ja sit tietenkin kaikki kerää niitä koulukuvia ja.. voi kökkö. Se kuvaaja on ihan hämärä. Sellasta se on. Mut hei nyt sanon että hei vaan kun ei oo oikeesti enää mitään sanottavaa..

[Ei aihetta]Perjantai 25.08.2006 19:01

1. kuukausi
-Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi
-Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi
-Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi
-Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi
-Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi
-Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi
-Äiti, olen kunnossa. Olen Jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos.
Jos olisin niin olisin...

Jos olisin kuukausi, olisin Heinäkuu
Jos olisin viikonpäivä, olisin perjantai
Jos olisin kellonaika, olisin 2:30
Jos olisin planeetta, olisin Pluto
Jos olisin merieläin, olisin meriheppa
Jos olisin suunta, olisin lounas
Jos olisin huonekalu, olisin Sohva
Jos olisin neste, olisin limppari
Jos olisin puu, olisin vaahtera
Jos olisin kasvi, olisin aurinkonkukka
Jos olisin säätila, olisin sateinen
Jos olisin soitin, olisin rumpu
Jos olisin eläin, olisin koala
Jos olisin väri, olisin musta
Jos olisin vihannes, olisin porkkana
Jos olisin ääni, olisin kolahdus
Jos olisin alkuaine, olisin hopea
Jos olisin auto, olisin volvo
Jos olisin laulu, olisin Raindrops keep falling on my head
Jos olisin elokuva, olisin Amélie
Jos olisin kirja, olisin satukirja
Jos olisin ruoka, olisin spagetti
Jos olisin paikka, olisin mökki puussa
Jos olisin numero, olisin 7

Näytin norsulta vaikka en tahtonut.Sunnuntai 13.08.2006 01:15

Kaisa oli tänään isin kanssa torilla ja söi munkkipossua ja joi limpparia.
Sitten Kaisa osti mansikoita.
Sitten Kaisa söi jäätelöä.
Sitten Kaisa oli ostamassa itselleen housuja.
Sitten Kaisa kävi syömässä subwayssa.
Sitten Kaisa tuli kotiin.
Sitten Kaisa kirjoitti (oikeeta) päiväkirjaa.
Sitten Kaisa söi mansikoita.
Sitten Kaisa tappoi aikaa.
Sitten Kaisa suuttui veljelleen.
Sitten Kaisa meni nuorteniltaan.
Sitten Kaisa näki Mimmin ja Sallan.
Sitten Kaisa tylsistyi.
Sitten Kaisa meni kotiin.
Sitten Kaisa söi taas jäätelöä.
Sitten Kaisa meni koneelle.
Sitten Kaisa ymmärsi, ettei kukaan oikeesti lue hänen päiväkirjaansa.
Sitten Kaisa oli hiljaa. vihdoin.
-Mites sun päivä meni?
-Nukuin vähän vähän ja nyt turvottaa.
-kokeiles tätä! Sä et tiedä mitä kaikkee oon kokeillu, mut mua nukkuminen auttaa!

hei, olen taina. Nukuin viime yönä kolme tuntia. Minusta tulee isona arppari. Perustin tänään radio-ohjelman Pupen kanssa. Ollaan nyt jo ihan huisin suosittuja. Minua väsyttää. Olen pyöräillyt tänään jotain melkein 25km. Olin pelaamassa lentoppalloa liutussa. Sekä katsomassa, kun Toivo, Keso, Tyhjä, Mikael ja em kaveri pelasivat jalkapalloa yhdeksän aikaan illalla räkäpäissään olevia päälle kakskyt - kolkytvuotiaita miehiä vastaan ja yhtä naista vastaan. Menivät vielä häviämään 5-3. No ainakin oli hauskaa. "JUOMA TAUKO!" "MUN SIIDERIT!!!!!". Pysykää kaikki arppareina ja jättäkää miehenne heidän ohittaessaan neljännenkymmenennnen ikävuotensa.

Kiitos. Kuulemiin.

piitsiä piitsiä piitsiä.Torstai 10.08.2006 14:01

Oi voi. Ollu kiva alkuviikko. Tiistaina oltiin taas pelaamassa piitsiä paljon. Pelattiin me ultimateekin ja taisteltiin lentopallon ja ultimaten liutunmestaruudestan. Ja kotiin tullessa eksyin ja joku keski-ikänen sauvakävelijänainen neuvo mua vähän hyvin taas ja jouduin kiertää semmosen mukavan lenkin siinä.
Mut ette arvaa, mitä keskviikkona tehtiin. No mut voin kertoo, Pelattiin piitsvolleyta. Alussa peli ei ollu mitään kaunista katteltavaa. Varsinki kun oltiin just häädetty meijän kentältä joku porukka pois ja varsinki kun vieressä pelas jätkiä jotka oli pelannu lenttistä varmaan ainakin 6 vuotta. Mut lopussa pidot paranee. Sit mentiin.. Ette arvaa minne.. Mut voin kertoo, Mentiin liuttuun. Siä pelattiin ultimatee ja uitiin.. Ankka tuli meijän kautta.. Tai siis se luisteli mun mukana meille ja sit se meni bussilla meiltä. Puolelta bussin piti olla pysäkillä ja anniina lähti joku neljää vaillle. Kai se sit kerkes, kun ei tyttöö aineskaan takasi tullu. Sittenniin. Hei mua väsyttää nyt niin paljon että lopetan. moi.

piitsiä piitsiä piitsiä.Tiistai 08.08.2006 01:45

Oi voi. Ollu kiva viikonvaihde.. Oltiin sunnuntaina kolme tuntia pelaamassa piitsillä. Ja Tänään oltiin puoltoista tuntia ja kävin kattoos mun vanhoja joukkuelaisia ja valmentajaa. Oli kivaa pelata ja lämmin. Sit pyöräiltiin liuttuun ja pelailtiin siä vähän. Sit sauke ja kumppanit sai päähänsä että jos ne häviää, ne heittää tainan järveen (jolla ei muuten ollu uikkareita ja siskon paita päällä).. No ne voitti ja heitti tainan silti järveen. KIVAT! Mut oli kiva pelata. Tulin kotiin vasta vähän aikaa sitten.. Hmm.. Niin ja huomenna yheltä taas kaikki pelaileen. ja keskiviikkona kahelta! Urheilua urheilua.. :))

mooi

ime hymys!Sunnuntai 06.08.2006 02:14

Voi veljet! Oli kyllä niin älyttömän mielettömän järjettömän upee leiri! Ois voinu olla siä niin paljon pidempään, jos olis vaan saanu kotoo puhtaita vaatteita lisää. Ja viimenen ilta... Oli jotain NIIN mieletöntä! ootte kaikki niin ihania<3. Ja suurin kiitos yläkerran Äijälle!

Hei olen vajaa.Täyttäisitkö minut. Sunnuntai 30.07.2006 03:09

Musta tuntuu että tänään on ollu väsynein päivä pitkään aikaan. Ja elän teijän riesana ainakin kymmenen vuotta pidempään. xD Hohhoijjaa.. No tulipa ainakin todettua, miten pään saa halkeamaan ja miten saadaan orpolapsille hyviä uimalakkeja ja kellukkeita. Mun lapset ei tuu oleen orpoja, mut Mimmi lupas kuitenki auttaa sitten lähettämällä pari uimalakkia. Miku ei luvannu.. Sitten niin. MUt sit mun mäk flarrissa oli punanen karva. "Hei vartija, etsä viitsisitsä viedä mut kotiin". Toisaalta kypärät on aika ikäviä, jos niitä ei osaa ottaa pois päästä ja meinaa tukehtua. Ja jos ihmiset kattoo oudosti. Ja jotenki kummasti haisi hyttysmyrkylle selkä. Ei se mitään. Tuhlasin Mimmin kallisarvoista, hyvän tuoksuista hajuvettä diitzei Danielin silmään. Että kentsan äite, kun luet tätä päiväkirjaa, se tuoksu danielin silmässä johtuu musta. Näin. Tunnustuksia. Olen vajaa ja olen sanonut tänään monia asioita jotka olisi voinut jättää sanomatta. Ihan vain oman maineeni vuoksi. haa haa haa. His, käytän viä joku päivä niitä mun tänään oppimia itsepuolustustaitoja sua vastaan. Ku aina oot niin väkivaltane. ni.

Mut nyt rakas päivä kirja olen päässyt tieni päähän. Tai tämän tekstin päähän. Tai ainakin tämän lauseen päähän. Kiitti hei.

osaan yhdys sanat.

<3: Alma-Liisa, Tanna, Takku, Tintti, Taiska, Tanska, Tuikku..

Näin se on. Niin se menee.Perjantai 28.07.2006 23:20

Hei, olemme vajaita. Tänään on ollu aika tylsä päivä. Niinkuin eilenkin. Ja toissapäivänä. Sitä edellisenä oli ihan kivaa kun oltiin kaussilla kera paparazzien. Ja sitä edellisenä oli tylsä päivä ja sitä edellisenä. Ja sitä edellisenä oli muuten vaan tosi tyhmä päivä. Mut sit tänään puhuin joku 38min Mimmin kanssa puhelimessa. Sitten sanoin sille 17.59 minuutin jälkeen et "hei voisitsä soittaa mulle". Mimmi vastas kiltisti että joo, mut ihan vaan pikkupuhelun.. Lopetettiin se puhelu ja Mimmi soitti mulle. Totesimme olevamme vajaita ihmisiä. Mimmi ilmoitti onneksemme että oli se ihminen joka soitti sillon ensimmäiselläkin kertaa. älyhoi. No säästyimpä isolta kännykkälaskulta :D. Mut ei se mitään. Mimmin pikkuserkku on viä vajaampi. Ei siitä sen enempää:D. Kysykää Mimmiltä, miks. Oi voi.

Alma-Liisa kerto mulle että sillä on kova ikävä Selmaa. Vierotusoireita. Sitäpaitsi ajotaidot alkaa ruostuun, kun ei oo päässy kaahaileen olkkuun piiitkään aikaan. Ja muuten vaan sit ite voisin sanoo että vois haluta omia sekotuksia. Vink vink Jane. Tanna täällä. Oisko jo aika mennä johonkin sekoileen. sellasta se on 2:13.. Ni. Musta tuntuu että en oo ainoo ihminen, joka pitää mua lievästi vajaana. Sit vois mennä taas pelaan piitsiä ja jane vois huudella ajattelemattomuuksia, eiks je ;D. Ja koko porukka vois taas räpätä pikkuG:n kaikki biisit ulkomuistista läpi. Ja sit voitais aina mennä mustikkapiirakalle.Ja puhua siitä miten rumpukapulat sidotaan ranteisiin. Onneks en ymmärrä itekkään. Mut hei joskus pitää pitää taas hauskaa. Tulkaa uimaan<3
Palomiehet Jane ja Tanna.

Selma, kirjottele<3

moooi.