IRC-Galleria

Tasku oot ihana. <3Sunnuntai 06.05.2007 23:41

Sarianna on ihana suuripieni Semmari-fani ja minun kaimani, johon rakastuin tähänastisen elämäni parhaana päivänä 21. lokakuuta 2006. Sarianna on hauska ja kaikille kiva ja mahtava kaveri. Sen kanssa voi keskustella niin hyvästä musiikista, ruoasta, miehistä, vapaa-ajasta kuin politiikasta ja uskonnostakin.

Sössy on fiksu ja asiallinen, mutta ei liikaa. Se on reilulla ja oikealla tavalla täysi sekopää, sillä on itsetunto ja -tietoisuus oikeissa mittasuhteissa. Sillä on kivat hiukset ja kiva hymy ja nauru ja puhe ja nimi. Se puhuu myös paljon ja se on ehdottoman positiivista. Se on ainoa foorumilainen, joka uhkaa sijaani eniten postaillessa lintubongareissa ja sekin on hyvä juttu, koska minusta ei olisi yhtään kiva olla ainoa tuhat viestiä kirjoittanut.

Sössy innostuu asioista nopeasti ja tosissaan ja opetti minut pelaamaan norjalaista jalkahippaa, joka on parhautta. Kukaan muu ei olisi voinut kakkosmiitissä keksiä, että “mennään piiloon” eikä kukaan muu saanut Kokoomusnuoren uni -palloaan säilytettyä kotiin asti.

Sössy huolisi minut niille ihan milloin tahansa ja minä huolisin sen tänne ihan milloin tahansa. Ei varmaan tarvitsisi pelätä vaivaantuneita eikä sen puoleen vaivaantumattomiakaan hiljaisuuksia. Sössyä pitää halata kun on sen vieressä keikalla ja Sössyn kanssa naurattaa liikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.