IRC-Galleria

hin

hin

no voi jättehejsan!!!!

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Oikein upeaa, onnekasta, kaunista, tunnelmallista, tapahtumarikasta, lämpöistä, muistorikasta, värikästä, iloista, turvallista, ihanaa, pörröistä, nasumaista, raikasta, hullua, älyvapaata, vauhdikasta, elämänmyönteistä, opettavaista, kiireetöntä, mukavaa, hilpeää, enemmän tai vähemmän terveellistä, tuoksuvaa, jännittävää, hupaisaa, mahtavaa ja ennen kaikkea siunattua vuotta 2006!!!! :)

Hmm... eipä tullu luvattua mitään, mutta kuten sami asian ilmaisi: lupaan, että lupaan taas ensi vuonna jotakin! :D:D erittäin hyvin sanottu!

on taas yksi vuosi ohi... oikeastaan aika haikeeta... viime vuosi on ollu kyllä täynnä mm. älyvapaata hulluttelua, naurua, naurua, ja vielä kerran naurua, paljon hyviä muistoja, kiirettä, ystäviä, puheluita ja tekstiviestejä, ja ennen kaikea hyviä hetkiä ihanien ihmisten kanssa.
Kohokohtia on vaikea ruveta nimeämään, mutta niitä ovat mm. pääsiäisen lasketteluripari Vuokatissa, omat yojuhlat kesäkuussa, kolme viime kesän rippileiriä, nuortenleiri österissä, maatanäkyvissä-festarit Turussa marraskuussa, joka perjantai-ilta crossissa :D, joulu :), uusivuosikin oli ihan jees, remontin valmistuminen (vaikkakin tulee aina olemaan kesken :D:D)... ja ja... ööh... on niitä niin monia!!!! :)
Ja haluankin kiittää taas kaikkia niitä ihmisiä joiden kanssa olen saanut viettää vuoden 2005!!!! Ilman teitä se ei olisi ollut läheskään yhtä ihana!!!! <3 :) KIITOS!!!!

Nyt tosin alkaa jo väsyttämään, joten kellahdan tästä omaan sänkyyn... :) Hyvää yötä! ;)

-hessu-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.