IRC-Galleria

hipis

hipis

rouva de Rosales, por fin :)

final countdown...Keskiviikko 17.05.2006 00:28

heii todos, oon ollu tosi busy ja en oo jaksanu kirjotella,mut nyt otetaan vahinkoa takaisin. On sattunu vaikka sun mitä, oltiin malagassa meidän tanssiporukan kaa esiintymäs, kun kavereilla oli keikka siellä. ja vähän ennen sitä oli tosiaan vappu, ja oijoi,ku meil oli hehkeät hipat. Kutsuttii kaikki kaverit sinne juhlii yhdessä suomalaisen siman ja munkin voimalla vappupäivää, ja oli kyl tosi siistiä. Tosin espanjalaiset ei kauheesti perustanu tosta simasta, vaikka gabriel yritti urheasti esittää mulle että muka tykkäs siitä, mut ku katseeni käänsin ni siel se yökki ja nyrpisteli. Ehkä illan ehdoton kohokohta oli meidän leikki nimeltä psykiatri, jossa tehtiin jäynää moya-paralle. Kun yritettiin kertoa leikin säännöt alussa, oli yks espanjalainen kamu tosi vakuuttunu siitä et se vois tulkkaa suoraan suomesta espanjaksi tai jotai,mut sit kuitenki luovutti paikan suosiolla annille :))
se leikki kesti puoltoista tuntii, ja vietävä millonkohan viimeks ollaa naurettu nii paljon...!!!se ei millään hoksannu jutun juonta, ja me vaa tipahdeltiin nii et hyvä ku pysy pystys enää sen jälkee.. johanna valitteli et mahahabat oli ihan arkana seuraavana päivänä.. :)
no mitäs uutta,kaksi viikko ja homma pulkassa. sitä ennen viel olis huumevalistusproggis ja nuorten tapahtuma ens viikol järkkäiltävänä,et saas ny nähdä kuinka piipus sitä on kesäkuu koittaa.nii ja joo,vissii toi marokko kutsuisi heti viimeinen päivä toukokuuta, ja vois päästä saharaankin saakka...oijoijoi... :P ja näkis perhetuttuja tangerissa, jotka viimeks näin turussa 10 vuotta sitten...oo ikin asunu niit näin lähellä,edes suomes ollessani..hmm :)
ihanaa voiku kesäkuu olis jo,mein kämppä on nii ylihehkee,mihkä muutetaa,aijajajai.weno,chao

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.