IRC-Galleria

hipis

hipis

rouva de Rosales, por fin :)

ongi etorri!Tiistai 19.12.2006 18:10

terveisia siis espanjasta, baskimaasta!
Jos ensin palataan vahan ajassa taaksepain, mennaan joensuuhun, jonne matkustettiin perheen kanssa reilu viikko sitten serkun muksun ristiaisiin. Perjantai-iltana kun saavuttiin joensuuhun, kavin moikkaamassa isaa perheineen, ja oli tosi ihana nahda taas pitkasta aikaa. Koska asun niin kaukana, naan isaa, mummia ja ukkia tosi harvoin, vuoden valein tai harvemmin. Istahdettiin kahvipoytaan ja vaihdettiin kuulumiset, ja kovasti isa suunnitteli et meidan luupaa koira latesta vois tehda metastyskoiran...harmi vaa et koira on nii kovapainen et liekko siita olis metalle :) harmi vaan et reissu oli niin pikainen ja ei kerenny kauaa olla isan kanssa, et pitaa varmaan heittaa uusi reissu kevaalla taas kotiseudulle joensuuhun.
Sit viela olin aitilla ennen ku lahdin tanne pohjosespanjaan kylmaan palelemaan (oikeasti!)
tosiaan...sunnuntai-aamuna lahdin reissuun...ja jos mul on ollu huono tuuri lentojen kanssa, ni kyl jonathan nyt veti pohjat! ma paasin ihan suunnitelman mukaisesti bilbaoon keskipaivan aikaan, ja mut haki kentalta eras jonathanin perheen tuttu, Nekane. Vietettiin paivaa Bilbaossa Nekanen ja sen aidin kanssa, syotiin kiinalaisessa ja odoteltiin Jonathanin lentoa..jonka piti tulla puol kahdeksan...niin...piti. Kun mentiin kentalle, se oli ensin myohassa, ja sitten siirretty. Siirretty?! Mentiin kysyy, ja kuulemma lentaakin vitoriaan, ku oli nii paljon sumua bilbaos. Joten mut laitettiin bussiin kaikkine kamoineni ja oli tarkoitus menna vitoriaan. Juuri kun bussi oli lahdos, Jonathan soitti et lento palasi madridiin, ei voinut laskeutua tanne pain, ja taytyy odottaa. Hyppasin bussista ulos, kaivoin laukkuni hermostuneen bussikuskin laskiessa sekunteja vieressa aikataulun venyessa...ei muuten auttanut mua kun siirtelin ihmisten hullunkokoisia laukkuja, katseli vaan vieresta...puuh...ja sit siina olinkin...yksin keskella bilbaon bussiasemaa. Nekane haki mut, ja taas mentiin...odottelee lentoa, jonka piti yrittaa uudestaan bilbaoon. Sumu vaan tiheni, ja ihmiset hermostui lentokentalla, kun yksikaan kone ei voinut laskeutua mihinkaan tanne pain. Uusi yritys, eika onnistunut laskeutua. Lopulta lento peruttiin, menin nekanelle yoksi, ja aamulla aikaisin haki Jonathanin isa mut ja lahdettiin ajaa vitoriaan. Jonathan tuli avsta iltapaivalla, odotettuaan ensin 7 tuntia yolla bussiasemalla bussia tannepain, ja sen jalkeen viela 5 tunnin bussimatkan. voitte uskoa, et meita vasytti... :)
No taalla ma nyt oon, yritan ymmartaa et oon taas espanjassa, ja ihmettelen baskimaata :) Joka on muuten aika kaunis paikka.Nyt juuri odotellaan lumisateita vuorilta, ja on tosi kylma. Muistuttaa muuten vahan pohjoismaita, rakennuksinenn ja koivupuineen. Noh..nyt on lounasaika, joten gero arte, hasta luego!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.