IRC-Galleria

hippane

hippane

Sußu o melko ilone. :o

Tääl sitä ny sit ollaa.Keskiviikko 07.01.2009 00:11

Selvisin oikee hyvi Helsinki-Vantaal, vaik jala täris ko eläint. Lento Tanskaa ei ollu hirvee kiva, se oli pien ja ahdas kone ja mu vieres istu joku puolalaine. Ja ko mä istun ikkuna vieres nii tää tyyppi kyttäs koko aja siit mu yli ulos, ei kiva.

Lasku oli myös hirvee, tyyliin kymmene minuuttii, ko se pikku hiljaa alko tiputtaa vissii nopeut, mu korvii sattu nii älyttömäst! Mut ei se lasku mitenkää pomppune tai sillai ollu.

Löysin Tanskast hyvin jatkolento paikan. Vaik siel joutuki kävelee miljoonii kilometrei. Se lentokone oliki sit isompi, eikä mu vieres istunu ketää, siin oli yks tyhjä paikka ja sit vast ol joku mies. Se lento meni muutenki tosi kivaste. Oli tosi kivat maisemat vaik oliki pimeet, mut kaikki pienetki kaupunkien valot näky. Lasku ei sattunu yhtää jne.

Tykkäsin muutenki siit lentokonees istumisest ja matkustamisest, se ko piti sit Saksan pääs jostai löytää matkatavarat, ni se ei enää ollukkaa nii kivaa. En oo ikinä kävelly varmaa nii paljoo, löysin sen paikan kyl hyvi ja sillai, mut se matka oli tuskaa. En myöskää eka huomannu et niit hihnoi ol kaks, jote odottelin siin toises sit vaik kui kaua, kunnes huomaisin et niit ol useempi, JA se mun matkalaukku pörräs just siit ko huomasin sen hihnan.

JUOKSIN siihe sit ja yritin nostaa sitä laukkuu siit hienost, no ei onnistun ko, se paino ko synti, jote se pamaht siihe maaha, onneks en joutun sitä paljoo raahaa sen jälkee.

Mut en ny paljoo jaksa perheest selittää, mut sen verra kuitenki et talo o hieno, kaupunki o hieno, perhe o oikee mukava (viel ainaki) :D jne. Joskus toiste sit enemmä.

Mut ikivä o kaikkii nyt jo!

Pitäkää muhu yhteyt!

Kirjotelkaa vaik iha tyhmää, mut jotai kuitenki, et tiedän, et muistatte mut. :D

<33333

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.