IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

[Ei aihetta]Torstai 13.11.2008 23:56

<[hunu]> jaa mauriainen.. hmm siitä tuleekin mieleeni se kerta kun matkasin folkken matkassa araja tunturin halki balalaika kainalossa soittaen vakuumi biisiä


<hiprakka_> mahtoiko se olla se paikka jossa lehtikuusia kasvaa enemmän kuin useilla muilla paikoilla ? ja se jossa yhdyvaltalainen bändi beach boys haastettiin oikeuteen kappaleestaan surfin' usa ?

<[hunu]> kyllä siellä oli myös se kuuluisa valkoinen valas nimeltä moby dick, ja usko tai älä näin ristiretkelläni ingrid bergmanin!


<hiprakka_> tosiaan siellä taisin syödä myös stromboolaa jotka ovar italialaista paskaa ! hups ei kun siis tarkoitin pastaa ! muistaakseni se alkoi samaan aikaan kuin toinen maailman sota eli vuonna 1939, jollain tapahtui myöskin eräs toinen merkittävä seikka nimittäin eskimot matkustivat kajakeilla eteläiselle pallon puoliskolle, jolla ei ole enemmän kalaa kuin pohjoisella pallon puoliskolla !


<[hunu]> joo kyllä se taisi olla siellä bollywoodissa missä näin ensimmäisät kertaa sperminaattori elokuvan, ja muistathan että bollywood tuottaa eniten elokuvia maailmassa.

<hiprakka_> tosiaan ja siitä tulikin mieleeni eräs toinen matkani sveitsiin jolloin opin että sveitsiläiset ovat todellakin olympia tason juuston valmistajia ! ja näin juustosta puheenollen oletko koskaan ajatellut ettei juusto voi haistaa omaa hajuaan ! SAATIKKA sitten sitä seikkaa että hevosinfluennsa on hevossairaus ??!

hunu > ja sekin seikka täytyy muistaa että pinkkio veistettiin puusta ja intiaanit käyttävät kajakkia.ja jos et tienyt niin vakuumi on tyhjiö

hiprakka_ tähän väliin täytyy kyllä mainita että intiaanit käyttivät kanootteja, muuten olen kyllä täysin samaa mieltä ! mutta toisaalta olisi myöskin tärkeää muistaa että floretti ei ole soitin sikäli kuin naismunkkeja luostarissa ei leikkisästi kutsuta kirkkohiiriksi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.