IRC-Galleria

hullutaiteilija

hullutaiteilija

Moraalinen Epäkohta
Minusta tuli uudestaan täti 4.7. Näitä tätitettäviä kun onkin jo kymmenkunta, mutta tämä tuntuu jotenkin erilaiselta. Minä kun en oikein innostu lapsista tai vauvoista, ja minä en näe pieniä vauvoja über suloisina enkeleinä. En nyt, En koskaan. Minua olisi harkittu kummiksi, jos olisin vielä kirkollisen käskyvallan alla, mutta koska päätin irtautua instituutista johon en usko, niin ei käynyt. Pelastettakoon tilanne kuitenkin sillä, että olen epävirallinen haltijakummi.

Olen se joka vetää tytölle ensimmäisen irokeesin ja opettaa lapsukaiselle kuinka kiljua tehdään kun rahapula opiskeluvuosina tulee vastaan. Joka on mukana kun lapsi ottaa ensimmäisen lävistyksen ja tatuoinnin, ja ylpeänä pikku tuhkimostaan. (ilman mitään disneyn ällötyksiä)

Helvetti, minähän jo suunnittelen että menninkäinen kasvaa teini-ikään, vaikkei kastajaisiakaan ole vielä pidetty. Ja näin sivuhuomautuksena, minun sietämättömyyteni kohdistuu hyvin paljon teini-ikäisiin, jopa enemmän kuin vauvoihin.

Joko tämä on taas näitä geneettisiä lauma-organismi sekoiluita, tai sitten minä vain olen löytänyt sen yhden lapsen jota voin sietää. Liittynee varmaankin että ko. lapsella on vielä täysin puhdas korruptoimaton mieli.


Ja jos pelaan korttini oikein, kerkeän napata mukulan ennen urheilua ja kirkkokuoroa.

=P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.