IRC-Galleria

huorapoika

huorapoika

c∀ndy makes u hallucinate

ölölöölöMaanantai 23.05.2011 17:09

en-kestä-enää-ihkutusta!

onha se hienoo et näkee ne bändit ja jätkät ja pääse kontaktii niitten kans... mut tulee siin silti aina vaa sellanen et hei camoon ne on vaan japanilaisii muusikoi! ne on ihan normaalei ihmisii, jotka nyt vaa näyttää vähä paremmalt meikissä ja osaa soittaa. ja en oo ite hirveen intrested et pääsikö sitä kitaristin kättä ny koskettaa vai ei.

Siis sellane pieni muotonen "jee olin eturivis ja kättelin sitä tyyppi. oli hyvä keikka", sellasen viel sietää. Mut se et sanon vaik et "kosketin sitä yht tyyppii" ja toine vastaa "aa nii mäki ja sit viel sitä toist tyyppi". Se et tollasest pitää alkaa jotaa ihmeen kilpailuu kumpaa se katto enemmä ja kumpi pääs hiplaa vähä enemmä.

Huoh.. kai oon sit vaa kasvannu jo ihkutus vaiheen ohi eikä se eturivi paikkakaan oo mulle enää mikää elämää tärkeempi asia. Tärkeint on et on hauskaa, keikka on hyvä ja musta edelleen keikoille mennää musiikin takii (ulkonäkö on plussaa ja myönnän et on se kivempi hyvännäkösii tyyppei katella ko sellasii läskei hevareit). Et älkää ottaki henk.k., mä oon vaa kauhee kyyninen setä, jolle taito merkkaa enempi ko ulkonäkö. :
D

Tän kyl huomaa siitki et Vilman kaa puolet keikast vaa katteltii sitä yakuza jätkää joka veti iha kybäl mukan. : D se oli hauska. Ja oisin settilistaa ehk toivonu vähä enemmä biisei Genetic Worldilta ja Neo-Culturelt... Ja Crimson Fish ois ollu ihana. Mut olihan hieno keikka silti, ko jätkil näytti ainaski olevan hauskaa. : )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.