IRC-Galleria

huumetukka

huumetukka

worst of your average fucks

kaikkee pitää olla .. enitenSunnuntai 18.10.2009 07:23


Eniten minä vihaan baareissa sitä, että kun sä tulet tällein neljältä kotiin, niin sun kengät (jotka btw olet puunannut juuri tätä tärkeää iltaa varten) on ihan mustilla naarmuilla niiden vitun siiderihylkeiden Vagabondien koroista. Nämä jäljet eivät lähde muuten kuin sijoittamalla uudet 100 euroa Calirootsiin.
Vihaan myös eniten tätä ääntä mun korvissa. Se on se ääni jota ei oikeasti ole olemassa. Se on se ääni, joka tulee kun soitetaan vitusti liian lujalla, mikä ei edesauta ketään. Ainiin, sehän on sitä kreisibailausta.
Kiljuminen. Turha vitun siiderihyljepaskakiljuminen. Vihaan eniten. Miksi? No koska me kaikki ollaan kuultu se Smells like teen spiritin kreisibailustygeversio aiemminkin; kolme sataa kertaa itseasiassa.
Gootit on myös vitun perseestä. Niitä nyt ei baarissa nää luojan kiitos.
On myös eniten paskinta ikinä jos jolla kulla on sama vaatekappale kuin mulla. Osta oma, homo, se kyseinen vaate on yksinomaan minun.

Ja kaikista vittumaisinta on se, jos tämän kaiken joutuu kestämään selvänä, ilman mahdollisuutta paeta humalan verhon taa piiloon. Vittu.
Ei muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.