IRC-Galleria

hwli

hwli

I found myself in Wonderland

ManaattiTorstai 31.01.2008 16:42

Harvinainen lentävä manaatti


Manaatti latinankielinen nimi "Mänötys Läskisoosis" on merien Ninjakoira jo pelkästä ulkonäkönsä ansiosta. Conan O'Brien sanoi kerran, että manaatit ovat melkein yhtä seksikkäitä kuin Britney Spears! Manaatit asuvat meressä merieläinten kanssa. Manaatit ovat maaeläimiä. Normaali urosmanaatti painaa noin 6 tonnia ja naaras puolet enemmän. Manaattien keskimääräinen pituus on 5 metriä ja se on 180 cm korkea.

Manaattien ravinto

Manaatit syövät puhtaasti vain laardia, uponneita laivoja ja ihmisiä. Manaatti on aktiivisesti metsästävä peto, joka ui 1 km/h vauhtia, joka hirivittää useita ihmisiä. Manaatti on vaarallinen peto johon laiva törmätessään saattaa upota. Useat laivat ovat varustettu manaattitutkalla, joka etsii vedessä lilluvia läskipalleroita. Tästä tutkasta huolimatta uppoaa edelleen useita laivoja käsittämättömästi.

Manaattien elämänkaari

Manaatti syntyy maalle ja painaa syntyessään noin 800 kg. Manaatti synnyttää noin 3-7 sokeaa ja Kuolaava poikasta. Poikaset usein kuolevat sydäntauteihin tai siihen, että hukkuvat. Manaattipoikanen työntyy veteen ensimmäisen kerran kolmen kuukauden iässä jolloin se painaa ainakin 2 tonnia. Manaatinpoikaset osaavat luonnostaan uida, mutta hukkumisilta ei ole vältytty. Manaatti tulee täysi-ikäiseksi 1:n vuoden iässä, jolloin sen elopaino on hirvittävän iso. Manaatti löllyy suunnileen koko elämänsä vedessä metsästäen ihmisiä ja laardia. Manaatit parittelevat joulukuussa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.