IRC-Galleria

edwardhekuma.com (6)Perjantai 20.02.2009 15:22

Bella kuolee

Heräsin outoon valoon. Avasin silmäni ja näin kuinka huoneeni ikkunasta tulvi auringonvaloa, joka oli siis tod ihan siis niiiin ultraharvinaista sateisessa Forksissa daa. Henkäisin innoissani ja nousin sängystäni ihanassa vaaleanpunaisessa Nalle Puh -pyjamassani. Säntäsin ikkunaan ja avasin sen ammolleen. Hengitin keuhkoni täyteen Forksin raikasta, saasteista ilmaa ja nautin kasvojani lämmittävästä auringonpaisteesta.
Sitten sain allergisen astmakohtauksen, koska olen tunnetusti allerginen hapelle. Putosin avoimesta ikkunasta ja huusin ”aaaaaaaaaaaaaaaaa”. Onneksi Charlie oli juuri silloin viettämässä laatuaikaa pihallamme, joten putosin hänen päällensä. Hän litistyi valtavan 30 kilon painoni alla ja jäi alleni epämääräiseksi ihrakasaksi.
”Kiitos, isä”, sanoin epämuodostuneelle läskikasalle allani ja naurahdin. ”Oletpas sinä hassu.” Sitten muistin, ettei minun enää tarvinnut kutsua häntä isäksi, koska olin juuri liiskannut hänet kuoliaaksi, joten sanoinkin: ”Oikeastaan… Kiitos, Charlie. Hihhihhii.” Iskin itselleni silmää nokkelasta kommentista.
Sitten nousin menehtyneen Charlien päältä ja venyttelin. Kerrankin olin onnellinen. Pitkästä aikaa oli hetki, jolloin en kärsinyt, kierinyt tuskassa tai yrittänyt murhata itseäni.
Sitten alkoi kuulua 80-luvun diskomusiikkia. Edward! Edward oli tulossa. Sydämeni alkoi tykyttää tuhatta ja sataa. Vilkuilin ympärilleni mutten nähnyt häntä.
”Juuuuu-huuu”, kuului yläilmoista. Käänsin katseeni taivaalle ja näin alastoman, auringonpaisteen takia sateenkaaren väreissä välkehtivän Edwardin laskeutuvan helikopterillaan minua kohti.
”Edward, sinä tulit!” hihkaisin ja unohdin, miten hengitetään. Otin äkkiä hengityslääkkeeni pikkuhousuistani ja kaadoin koko purkin sisällön suuhuni. Sitten hengittäminen onnistui taas. Ikävä kyllä sydämeni oli kärsinyt jatkuvista rytmiongelmista jo koko sen ajan kun olin tuntenut Edwardin, joten se pysähtyi ja minä kaaduin pikkuiseksi kärsimyspalloksi maahan.
”EEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII”, Edward huusi laskeutuessaan viereeni.
”Ei hätää, en minä kuole”, ähkäisin viimeisillä voimillani.
”En minä siksi huutanut”, Edward sanoi huvittuneena. ”Yksi hyvä kappale vain loppui.” Sitten hän paineli pakarassaan olevia nappuloita ja vaihtoi radiokanavaa. Sieltä kuului hautajaismusiikkia.
”Onko sinun pakko vihjailla tuolla musiikilla, että olen kuolemassa?” sanoin tuskaisena maassa maatessani. Sydämeni oli edelleen pysähtynyt.
”En minä siksi hautajaismusiikkia soita”, Edward sanoi suupieli pakkomielteisesti nykien. ”Tässä vain on niin hyvä rytmi. Jeah!” Hän alkoi eläytyneenä silmät kiinni jammailla surullisen kirkkokappaleen tahdissa.
”Uaa… Minä kuolen… Hyvästi, Edwart…” vaikersin kärsivänä.
”ANTEEKSI MITÄ?!” Edward huudahti ja lopetti jammailun. ”Mitä sinä sanoit?! Et saa sanoa noin, ei, älä sano tuollaista!”
”Olen pahoillani, rakas… Minun on sanottava totuus, eli siis että kuolen…” voihkin.
”En minä sitä tarkoittanut! Tarkoitin sitä miten sanoit nimeni. Sanoit Edwart! Tajuatko kuinka se loukkaa minua?!” Edward karjui järkyttyneenä ja laskeutui polvilleen viereeni. Hän tarttui minua hartioista, nosti minua vähän ja ravisteli minua raivokkaasti. ”SANO NIMENI UUDESTAAN, SENKIN IDIOOTTI!”
”Ed-Edward”, kuiskasin viimeisillä voimillani.
”Sano se kovempaa”, Edward sanoi ja näin kuinka hänen paskanruskeat silmänsä paloivat kiihkeinä ja salaperäisinä. Hänen hengityksensä tuoksui niin hyvältä, niin uskomattomalta, että melkein kuolin siihen paikkaan. Mikään ei voita Edwardin kokaiinilta löyhkäävää hengitystä.
”Edward”, henkäisin.
”Yeeeaah, baby”, Edward sanoi ja hieroi jääkylmiä genitaalialueitaan puolikuollutta ruumistani vasten. ”Yeah, say my name, bitch, say it… Aah…”
”Mitä täällä tapahtuu?!” kuului huuto jostain Edwardin takaa.
”O-ou, jäin kiikkiin”, Edward sanoi. ”Jacob tuli.”
”Mitä sinä teet Bellalle, senkin muna… verenimijä?!” Jacob huudahti käheällä intiaaniäänellään juostessaan meitä kohti. Hänellä oli yllään vain stringit, koska oli kuulemma vaikea kuljettaa vaatteita mukanaan, jos muuttui chihuahuamuotoon.
”Bella sai sydänkohtauksen, joten hieron genitaalialueitani häneen pelastaakseni hänet”, Edward sanoi vakavana.
”Aijaa”, Jacob sanoi ja nauroi haukahtelevaa nauruaan. ”Harmi. Tulin tänne jotta hän voisi viedä minut jokapäiväiselle aamulenkilleni.” Sitten hän ähkäisi ja muuttui chihuahuaksi. ”Vuh.”
Sitten hän asteli valtaisilla tassuillaan kasvojeni luo ja katsoi minua tutuilla, hellyttävillä silmillään.
”Voi Jake… Hyvästi. Olit paras ystäväni”, henkäisin ja kosketin hänen valtavia chihuahuan kasvojaan hellästi.
”Gräyh”, Jacob sanoi, seisoi hetken paikallaan ja siirtyi sitten nylkyttämään kasvojani.
Niin minä kuolin onnellisena sydänkohtaukseen Edwardin ja Jacobin hieroessa sukupuolielimiään minua vasten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.