IRC-Galleria

iBaL

iBaL

Süper Artïst. Hei olen Jere Ålavi Fap-Fap Poreamme

Tuntuuks teistäki?Tiistai 07.10.2008 15:54

Mulla on nyt niii-iiin apstrakti olo että päätin kirjottaa tänne teijän "iloksenne", mut nyt poltan kyllä eka röökin ja avaan kaljan..

no niin, nyt ne hymyt perseeseen ja meette takas etusivulle tai luette rivien välistä..

mä tossa heräsin noin tunti sitten ja mietin että missäs vitussa mä taas oon.. no sit tajusin että Juholla. siinä sitte vähä ajatuksia selvitelin ja totesin että eihän tässä taas oo mitää järkee, menin jääkaapille ja näin siellä olutta.. en oo ihan varma onko nää nyt sitte mun bissejä mitä tässä juopottelen, mut eihän sillä oo miään väliä kun ei tässä tässä mun elämässäkään oo mitään pienintäkään syytä.. (huikkaa)

Sitte päätin tiskata ku en viitti tänne vaan tulla ja olla ku maailman omistaja :D
sen verran muisan eilisestä etä mun piti mennä siinä jossain välissä leffaan mut se nyt sitte nähtävästi peruuntu syystä tai toisesta :( mut ei sillä niin väliä kun mä nyt päätin että ostan lisää kaljaa ja kuvittele olevani parempi ku sä! Mähän oon tunnetusti se paska joka ei tee mitään mutta vittu pistä paremmaks, sulla ei oo ees varaa ostaa sitä kaljaa tiistaina..

Mutta taas toisaalta mä vaan toivon että toi seraava on myrkkyä joka pistää mut tripeille ja herään 3 vuoden päästä psykoosista.. Otan ästä nyt itteeni niskasta (huikkaa) vittu (toinen viel) ja haen uuden bissen, uun varmaan jatkaa tätä: "vitun mahtavaa merkintää" tässä nyt on vaan lyhyesti mun elämä

-Rakkaudella Jere Hokkanen

PS: nyt sitä kommentia jotain elämän iloa kiitos??

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.