IRC-Galleria

Ich liebe dich ewiglich. <3Sunnuntai 09.12.2007 21:12

Tiistai

Valmistautuminen & pakkaaminen reissuun ja muuta ihan tavallista huttua. Pako jäi väliin, mutta DVD pelastaa. Mesetin jotain 6 tuntia, tein läksyjä ja ostin viimeiset joululahjat + paketoin ne.

Keskiviikko - Rautavaara päivä.

Koulussa tylsyyden huippua, sain onneks "lintsata" itsenäisyysjuhlan, koska en olis muuten ehtiny linkkiin. Olin asemalla jo tuntia ennen vaadittua aikaa, kuuntelin iPodii ja pohdiskelin miks hemmetissä otin varmaan 15 kiloo tavaraa mukaan 3 päiväks. Ostin lipun (11,40 e n. 100 km, kun Kuopion liikenteellä 2,70 e n. 5 km) ja sitku pääsin istumaan ni alko jännittää ja ajatukset oli ihan jotain kummallisinta. Sit pääsin joskus ennen viittä perille ja Jossu oli Miian kans vastassa. Siin illan aikana käytiin Miialla, mahtikoululla, Siwassa ja käveltiin pieni Rautavaara kierros. Lopulta päästiin Jossulle, hyvin otettiin vastaan ja kaikki meni hyvin. Nukkumaan joskus yön aikana.

Torstai - 6.12. - Suomi 90 V.

Itsenäisyyspäivä, herättiin yheksän maissa ja sit ihan normaalit päivä rutiinit, ajanvietteet ja yhdessä olon ihanuus. Illalla Linnanjuhlien kätellyt ja House, sit joskus puol 1 nukkumaan, jos olis tullu katottua kelloon ni olis varmaan jaksanu pidempäänkin. : )

Perjantai - Jälkimainingeissa

Perjantain säätila oli ihan torstain kaltainen - kova tuuli ja sadekuuroja. Ei siis mikään ulkoilijan unelma. Lähestyvä lähdön hetki hirvitti ja sai joskus alakuloisenkin vivahteen, mutta silti kaikki meni hyvin, mitä nyt Sale (3 v) vähän villiintyikin aina välillä. Pelailtiin pelejä, juteltiin, datailtiin ja oltiin vaan yhdessä.

Lauantai - Vaikea eron hetki

Yö vähän venähti, joten nukuttiin melkein kymmeneen, syötiin aamupalaa ja keräilin tavarani. Puoli kolmen aikaan syötiin viimeinen ateria ja lähdettiin kohti linkkipysäkkiä. Liukkaalla tiellä yli 100 km/h, välillä sivuluisuen kiirehdimme, jotta ehdin ajoissa kohti Kuopiota, oli minuutista kiinni ettenkö olis myöhästyny. Paljon jäi muistoja ja oli aivan mahtavaa aikaa kaikintavoin. Kotiin päästyäni söin ruokaa, makasin sohvalla ja menin nukkumaan.

Sunnuntai - Ikävä

Nukuin puolille päivin, herättyäni kohtasin totuuden: seuraavaan kertaan voi olla jopa kuukausia. Sitten suihkuun, jossa vierähti melkein puoli tuntia, sain kuulla asiasta.. Sitten aamupalalle, datailemaan ja päivä ruualle sitten taas pakkaamaan tavarat, jotta siirtyminen äidin kämppään onnistuu. Äiti otti ilolla vastaan, tsekattiin tekniset ongelmat kuntoon ja sit vaan datailua (joskus jotain läksyjä, jos jaksaa) Huomenna taas kouluun, tuntuu että siitä on ikuisuus kun siellä viimeksi kävin, mutta pakko se on arki joskus kohdata. Ei oo sentään kokeita.

Seuraavaa yhtä ihanaa päivärypästä odotellessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.