IRC-Galleria

iana

iana

ǝɯ ǝʇɐɥ 'ǝɯ ǝʌol

Kiitos PerRa.Sunnuntai 13.12.2009 22:31

4.1.08-13.12.09

Nää kaks vuotta on opettanu mua enemmän ku ikinä ees uskoin. Ne on antanu mulle turvaa,tukea,rakkautta ja opit elämään ja siitä miten elää. Oon saanu ympärilleni maailman parhaat ystävät, eläimet, niin kissat,koirat,rotat ku hevosetki, valmentajat ja huoltajat. En olis ees voinu toivoa muuta. Enkä osannu ees toivoa et mulle muodostu noin tiivis side Perniön ja Turun välille.
On ollu hyviä hetkiä jotka ei koskaan lähde mun mielestä. Mm. Pulkkamäet ft. Suvi, siivoomiset ft. Verkku, kaikki lukusat naurukohtaukset ja hulvattomat kikatukset. Ja tietty onnistumiset niin Volnan, Foppen, Zarfan kuin Jekunkin kanssa. Ne säilyy mun sydämessä aina. Eihän surultakaan oo vältytty, mut kaikki epäonnistumiset, poismenot ja loukkaantumiset me ollaan koettu yhdessä, tiiminä.
Volna opetti mulle enemmän ku saatoin uskoa. Niin henkisesti ku fyysisesti. En uskonu et olisin koskaan rakastunu sellaseen tankkeriin näin suuresti. Mulle tulee hirvee ikävä sitä, rakkaat pitäkää siitä hyvä huoli.
Foppe autto mua saamaan itteni takas satulaan, takas siihen mist oikeest tykkäsin. Jotenki se uteliaisuus ja ystävällisyys sulatti mun sydämen.
Zarfa oli extempore valinta, jota en kadu tippaakaan. Ekoilla kerroilla ku sillä menin ni älysin et ulkonäöl ei oo mitään väliä, se kaikki mitä me tarvitaan tulee sisältä.
Jekku oli luottohevonen. Ei koskaan pelänny, ei ryöstäny tai tehny mitään mitä ratsastaja ei halunnu. 1.9.09 oli meille kaikille raskas päivä, tuntu ku sisältä olis viety jotain. Ja niinhä meiltä vietiinki, meidän oma puskaratsu.

Kiitos kaikille ihanille ihmisille ku on mua auttanu asiassa jos toisessakin.

SUVI
Rakas oot jotain korvaamatonta. Pelkkä sun miettiminenki saa hymyn nousemaan korviin. Oon saanu jotain muuta mistä muut voi vaan toivoa, parhaan ystävän, sut. Oot aina nii ilonen ja mukava. Sun kanssas oon viettäny kaikista parhaat hetket. Muista et koskaan ei saa luovuttaa jos jotain oikeesti tahtoo. Sä pääset vielä pitkälle, lupaan sen.
<3llä: Sadehousumiehesi

ILLE
Olit alusta asti mukana meijän sekoiluissa ja pääsit helposti mukaan sisäpiiriin. Oot aivan mahtava persoona, sun suusta ei kuule ku asiatekstii. Mulle tulee hirveen ikävä sua ja sun nauruas. Ja muista, ei oo häpee näyttää omii tunteita.

VERKKU
Senkin donitsi. Lukemattomat yritykset laihduttamisesta ja ties mitä vielä. Oot ihana just tollasena ku oot. Ja älä huoli, mä tykkään sun mahastas. Etkä pääse musta vielä eroon, kiitos koulumme. oot silti hemmetin rakas.

Kiitos hetkistä mitä sain kokee teijän kans. En unohda niit ikinä.

Vaikka olitkin vain hetken mun kanssain
Luonas sun mä oon vieläkin
Vaikka tämä välimatka onkin suuri
Lähelläin oot täälläkin
Vaikka olitkin vain hetken mun kanssain
Luonas sun mä oon vieläkin
Luokseni varjosi jäi
Nään sut mielessäin


Jos vielä voisin, sulle kertoo tahtoisin
Kuinka tärkee mulle on
Tää ystävyys loppumaton


Osa susta säilyy täällä
Vaikka ootkin niin etäällä
Etsin sua ja suljen silmät kii
Ja siinä eessäin oot

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.