IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.11.2005 22:40

jippiaijjei.

takana kiva/vähemmän kiva vkonloppu. olen liian kiinni omissa tyhmissä kuvitelmissani. se oli onneksi vain pieni osa pitkää viikonloppua, josta suurimman osan vietin hkk:lla.

työskentelin siis sekä perjantai- että lauantai-iltana. rahaa tuli ja opin taas muutamia uusia juttuja, jotka toivottavasti muistan vielä ensi kerrallakin. oikeastaan tästä lähtien voin varmaan joka sunnuntai-ilta kirjoittaa samat jutut, eli kannoin astioita, täytin kahvipannuja ja kävelin ehkä 10 kilometriä. siinä tiivistettynä mun työnkuvani. töiden jälkeen oli ihana vain käpertyä lämpöiseen kainaloon ja nukkua miljoonaan.

tänään oli siis tanssinäytös ja se meni kohtalaisesti. mokailin pari kertaa kaikenlaista pientä, mutta en onneksi mitään liian näkyvää. oli jotenkin rennompaa tanssia kuin yleensä. ehkä siksi että kaikista merkittävin kriitikko puuttui yleisöstä <: yleisöä oli ihan kivasti ja pienet tanssijat olivat niin hellyttäviä, että tuli aluksi kyynel simmuun. kaiken kaikkiaan, allt som allt, (ainoa mitä osaan ruotsiksi) oli ihan hauskaa ja hyvä fiilis. se on aina parasta tanssissa. <3

huomenna vapaapäivä, aion laskea paljon matikkaa. lisäksi voisin käydä lenkillä. tuolla töissä käydessä pysyy muuten käsivarret timminä kun joutuu koko ajan nostella kaikkea tosi raskasta. haba kasvaa ja kehittyy, jotain muutakin hyötyä kuin rahallista siis tästä työskentelystä! <:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.