IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.12.2005 19:57

hmm.

gaala oli ja meni. ei se nyt ihan gaalojen gaala ollut, mutta ei kait siinä. en tyksinyt mun hiuksia yhtään koska ne ei olleet yhtään sellaiset kun halusin. alkufiilareiden jälkeen siihenkin tottui ja lopulta illan "pilaajaksi" nousi ihan toisenlainen seikka.

poskia punotti melkoisesti ja tiesin kyllä koko ajan että lämpöä on, mutta en tosiaan arvannut että sitä oli niin paljon. 38.5 asteen kuumeesta huolimatta lähdin seinäjoelle eikä ilta ollut edes kovin kamala. kurkkua särki mielettömästi mutta kuuma tee paranteli sitä välillä. järkevää lähteä seinäjoelle duuniin juomaan teetä? noh, ainakin sain olla kivojen ihmisten kanssa eikä tarvinnut olla yksin kotona. jotain hyvääkin vesilinjasta, nimittäin säästyi rahat eikä lauantaina ollut lainkaan paha olo, flunssainen kyllä. kuumeesta johtuen ei tarvinnut mennä töihin ja oli kerrankin aikaa olla yhdessä.

katottiin sideways. oli ihan hauska. <3 illalla lähdin vielä mintulle katsomaan elokuvaa, nicole kidmanin tähdittämä tulkki tsiikattiin. oli aivan okkeri, ei nyt ainakaan mikään mielettömän huonokaan. aika jänskä.

näin on taas yksi viikonloppu mennyt ja huomenna pitäis taas aloittaa arkinen aherrus. eipä juuri nappaa. onneksi ei ole enää paljon koulua. mahtavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.