IRC-Galleria

lauantai-ilta jeijj.Lauantai 10.12.2005 21:33

niin lauantai-ilta ja istun kotona dataamassa.syitä siihen on kaksi. a)ystäväni,jotka ovat kuka missäkin (tampereella,porissa,tyttöystävän luona,stadissa,dokaamassa jnejne.) ja ovat hyljänneet minut.dänks vaan!:(
b) eilisen jeanS:n keikan jäljiltä olo hieman heikohko vieläkin.mutta oli niiiiiin helmi keikka.<33 onneksi en lähtenyt himaan!alku tosin näytti heikolta ; keski-ikä reippaasti yli kolmenkympin ja kultainen nuoruus soi,ihmiset tanssii sellaista paritanssia dompassa(!),enpä ole sellaistakaan ikinä siellä nähnyt.:D mutta kun jeanS tuli lavalle meno oli LOISTAVA! huusin,lauloin,tanssin ja kiljuin.hauskaa oli!<3 anteeksi vieressä oliat,toivottavasti sekä kuulonne että jalkanne ovat vielä tallella.

oon tässä miettinyt yksikseni sinkkuuden ja parisuhteen ihanuuksia ja kurjuuksia..sinkkuna on kivaa.voi mennä,tehdä ja olla niin vapaasti kuin lystää.kukaan ei ole "määräämässä" tai kiukuttelemassa jos haluaa tehdä jotain.;) mutta sellainen "liika-sinkkuus"..huuuh.lähipiirissä muutama esimerkki keltä sinkkuus on sumentanut aivot ja kaiken muunkin.hei come on,joka vloppu eri "tuttavuus" ja jopa kaksi..köhöm,on se ehkä nyt siistiä mutta hei oikeesti,haloo.plz rajoittakaa hiukan.ja kun kierrossa sellaiset viisi samaan aikaan.noh,katsokaa että esim viestit menee sitten oikeille henkilöille..ettei joudu selittelemään:DD
mutta sitten taas..on kivaa kun joku tykkää sinusta,haluaa sinua ja pitää sinua ihanana ja kauneimpana koko maailmassa.<33 ei haittaa vaikka ei ihan kympin tukka olekkaan tai ei ole ihan kaikkein parhaimmillaan.on silti kivoin ja ihanin! <3 on kivaa olla jonkun kainalossa,on kiva omistaa joku,jonka kanssa voi halia ja pussailla.joku tykkää sinusta juuri sinuna.on sekin aika ihanaa.:)
kummassakin on varmaan siis omat plussansa ja miinuksena.kumpikin on kivaa,jos siitä osaa nauttia ja elää sen mukaan.mutta sopivasti.liika sinkuus - huuuuh.muuta en voi todeta! mutta seurustelussakin liiallisuus ei ole hyväksi.liika takertuvuus ja mustasukkaisuus tukahduttaa aika äkkiä toisen osapuolen tunteet.on osattava uskaltaa luottaa toiseen ja antaa olla oma itsensä,ei kukaan voi eikä saa hallita ja kontrolloida toista ihmistä liikaa.

hui,tulipas syvällistä tekstiä!:D sen siitä saa kun istuu kotona lauantai-iltana..höpertyy ihan liikaa..
se on kohta uusi vuosikin.haluan lähteä jonnekkin!ihan mihkä muualle vaan,mutten halua olla täällä raumalla..en halua:( oisiko vissiin taas se sama "kaava" kuin kaikkina edellisinä vuosinakin..aloitetaan dokaamaan aikaisin,voidaan liian pahoin liian aikaisin,ollaan hyvin humalassa klo 12 ja mennään baariin (jossa ihmisiä itsensä lisäksi sellaiset 12975433500) ja raahaudutaan himaan klo 6 (baarit tosin sulkevat ovensa klo4,mutta niinkuin monena vloppuna todettu ; matka voi olla hyvinkin pitkä ja mutkainen:b) ja seuraavana aamuna ollaan liian kipeitä,sekä fyysisesti että luultavammin henkisestikkin.että jeijj..

en muuten tajua yhtä asiaa..ensin ollaan niiiin innolla ja sitten kun toinen jotain,niin huuuii iik! miksi toisella muka olisi oikeus..pah. m i e h e t (me naiset emmehän tätä harrasta ikinä,emme vissiin juu.:p)

ja näin lopuksi..MIEHET,tässä teille maailman paras iskulause!mä (ja uskon että moni moni muukin nainen) kävis kuumana,hyyyyyvin kuumana.. ;) <33
"Mennäänkö sun luo juomaan kaakaota ja sekstaamaan?? Eikö?! Etkö tykkää kaakaosta??"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.