IRC-Galleria

ihq-heikki

ihq-heikki

Blondi Hapualta

Mäkin jos muutkin!Torstai 31.07.2008 17:52

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

1. Heikki on suomalainen miehen etunimi. Suomalaisessa kalenterissa Heikin nimipäivä on 19. tammikuuta. Ortodoksisessa kalenterissa Heikin nimipäivä on 16. toukokuuta.

2. Hän päästi Hamiltonin helposti ohitseen, kun britti tuli toiselta varikkopysähdykseltään suomussalmelaisen taakse. - Heikki on hieno tallikaveri, Hamilton kiitteli.

3. Heikki on ollut loistava hänen ajamissaan kuudessa kilpailussa, Whitmarsh hehkuttaa. - Hän on ollut ajaessaan loistava, mutta hänellä on ollut epäonnea.

4. Martin Whitmarsh: Heikki on ollut loistava (3.6.2008)

5. Haug: Heikki on tulevaisuuden tähti. 16.07.08 20:44. Mercedes-Benzin moottoriurheilujohtaja Norbert Haug uskoo Heikin olevan tulevaisuudessa yksi F1-sarjan kirkkaimmistä tähdistä.

6. Heikki on 28-vuotias ja Leena 26-vuotias. Yleensä suomalaiset menevät tämän ikäisinä naimisiin. Heikki kosi Leena ja hän vastasi: "Kyllä, haluan mennä naimisiin kanssasi".

7. MTV:n Idolsista ja Huumasta tuttu juontaja Heikki on – monien naisten harmiksi - tätä nykyä hyvinkin varattu mies. Heikki on nimittäin muuttanut Laura-nimisen tyttöystävänsä kanssa yhteen asumaan.

8. Heikki on viihtynyt talven pääasiassa punttisalilla ja tuntuu että voimaa on tarttunut kohtuullisesti.

9. Styget, kuten subutexprinssi tai sinipunasii todistavat, että Heikki on flouwaamisen ja sjungauksen lisäksi viemässä suomalaista räp-musaakkia ns. next level shittiin, mitä tulee kirjoittamiseen.

10. Heikki on kyllä tosi mukava ja huumorintajuinen. Tapsan Tahdeilla sai nauraa Heikille eniten, ja Heikki näytti nauravan mulle. Tai ainakin virnisteli siihen tahtiin.

Eli summa summarum:
Mä olen Heikki, 28vee ja mulla on nimipäivät 19. tammikuuta. Mä ajan autoa ja musta tykätään siinä, vaikka oon välillä epäonninen (:D) Olen naimisissa ja mulla on tyttöystävä. Käyn puntilla ja heitän settiä välillä, jou jou. Musta tykätään kun oon huumorintajuinen ja sit mulla on hymykuopat.

:))))))))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.