IRC-Galleria

ihq-heikki

ihq-heikki

Blondi Hapualta
<Mikaro> joujou oon kova jätkä ja mulla on suussa sätkä
<Vii_Cii> Mutta silti ei oo mielessä muu kuin lätkä
<Mikaro> ja sä oot joku bitun kehari pätkä
<Vii_Cii> Ja sä kiroot kuin joku kovakin jätkä
<Mikaro> kun meitsi rimmaa niin siinä saa pari gimmaa
<Vii_Cii> Mut niistäkin joudut maksaan pari femmaa
<Mikaro> mut silti mä mun ponilla saan premmaa
<Vii_Cii> Mut poniasikin sä joudut trimmaa
<Mikaro> Mut mä heitänkin sulle pari hilua
<Vii_Cii> Ja niin sä luulet auttavasi minua?
<Mikaro> jos se auttaa sinua, niin mä saan pimua.
<Vii_Cii> Tai sit jäät kotiin ja litkit limua
<Mikaro> Jaffa on hyvää jos sitä iltasin juo.
<Vii_Cii> Jaffat tulloo joten varotampa sua
<Mikaro> Mä meen pois alta niin ei haittaa mua
<Vii_Cii> Mut goauldit tulee ja valopallottaa sua
<Mikaro> mä pakenen ferrarilla eikä ne kehtaa ampua mun autoa
<Vii_Cii> Mut sun ajotaidot ei rimmaa ja ajat päin latoa
<Mikaro> mut enmä silti maailmasta katoa
<Vii_Cii> Vaikka ootkin piilossa matoja
<Mikaro> voin silti pestä talojen kattoja
<Vii_Cii> Hyvä, tuon sulle sitten lisäksi räsymattoja
<Mikaro> pyykkien jälkeen meen metsään syömään vattuja
<Vii_Cii> Mutta siellä on salee myös karhuja
<Mikaro> Mulla on paremmat metsästys skillit kuin niillä, niittaan ne mättääseen
<Vii_Cii> Mut kusi sukassa juokset nokkospensaaseen
<Mikaro> ja sotken sut mun renkaaseen
<Vii_Cii> Mut vedän sun vanteet vinksalleen
<Mikaro> Sulla taitaa olla päästäkin pari juttua viksallaan, kun et osaa tulla edes rimmaileen
<Vii_Cii> Mitä sä siinä alat selostaa, kun tuut tollain kettuileen?
<Mikaro> Jos sä haluat tapella, mee muualle rettuilee
<Vii_Cii> Oi, itse sä tän alotit kun aloit vineilee
<Mikaro> mut en tullut typoilee
<Vii_Cii> Mut silti typoo tulee
<Mikaro> niinhän posset sielläpäin luulee
<Vii_Cii> Mulla silti mulla on opit, joten voitto ei oo sun
<Mikaro> jos rupeat sun asemalla uhkailee niin mä tuun sinne päätyileen
<Vii_Cii> Jee, voin sua sitten tulla kiusaileen
<Mikaro> Joo, tuun sun kaalejas pirstoileen
<Vii_Cii> Mutta sitten et pääse kebabbia edes maisteleen
<Mikaro> meen sitä toiseen paikkaan maisteleen
<Vii_Cii> Meet taidekouluun taiteileen
<Mikaro> puu-ukkoja veisteleen

Kiitti Mikolle kun puhdisti typot ja muiden kommentit välistä :)

Juhannus, 23.6.2006 klo 16.39Perjantai 23.06.2006 19:39

Juhannus on täällä, joten toivotan kaikille ihQuilleni <33 erittäin gyvää Juhannusta! Nauttikaa <3
Listaa kymmenen laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden kymmenen laulun kanssa. haasta sitten seuraavat henkilöt nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. Kotiteollisuus - Kaihola
Kuulee aika usein kun on kännykän soittoäänenä :)

2. Turmion Kätilöt - Pirun nyrkki
Uuden singlen myötä tullut kuunneltua 24/7 jauh!

3. Lordi - It's snows in hell
Aika hellyttävä biisi, tyksin paljon

4. Over there theme
Tyksin sarjastakin, ja tyksin biisistäkin

5. Antti Tuisku - Läpi jään
Yksi parhaimmista Antin biiseistä <3

6. Ruoska -Tuonen viemää
Iskenyt taas pintaan 6kk hiljaisuuden jälkeen

7. Rammstein - Rosenrot
Kyllä saksaakin pitää jostain oppia

8. Kalmah - The Groan Of Wind
Öreä musiikki, öreämpi ääni

9. Yölintu - Mä putoan
Iskee hyvin, ihanat sanat

10. Matti Nykänen - Vain Mäkimies Voi Tietää Sen
Tuli kuunneltua mäkikisojen alla, tulee vieläkin :) MATTI! \o/


Pistän pahan kiertämään:

Ersku
morko-
Ryyteri
Beyer

Hyvää Marraskuuta!Torstai 03.11.2005 02:10

Uusi kuukausi alkoi, ja en edes tiedä miten aloitin sen, tiistaista ei ole mitään muuta muistikuvaa paitsi että olin tunnin koulussa :S No juu, tänä aamuna tuli käytyä Helsingissä studia-messuilla, vaikka eipä niissä paljon mitään ollut katseltavaa itselle. Menimme sitten Terwiksen kanssa liikkumaan messualueen ympäristöön, ja kävimme parissa paikassa. Takaisin tullessa menimme vielä hetkeksi messuille, joissa lensin SA Intin simulaattoreilla MD 500 kopteria ja Hornettia. Sain kummatkin maahan hajottamatta niitä \o/ Lähdimme takaisin siinä klo 16 aikoihin, ja matka tuntui väsyttävältä. Loppujen lopuksi istuttiin bussissa noin 7-8 tuntia, mukaan lukien tauot. Kotiin päästyäni jouduin heti töihin, ja niissä vierähti tunti. Tulin koneelle, ja sitten iski väsy. Nyt taidan mennä nuqqumaan, huomenna raskas yhden tunnin koulupäivä :)

Öitä päiväkirja! *pienempikuinkolme*

Halloweenia!Tiistai 01.11.2005 00:51

Terppa päivis! Tänään vietetään Halloweenia, joka on lähtöisin Irlannista, mutta sitä ei vietetä Suomessa, joten se siitä. Pääsin töistä klo 10 joiden jälkeen piti pestä auto, mutta koska kouluun tuli kiire, siirtyy se auton peseminen huomiselle :/ Koulussa oli tänään 2h englantia ja 2h historiaa, eli aika rento päivä oli. Pääsin lähtemään koulusta n. 14.30, jolloin meniin myös syömään _vähän_ myöhästynyttä aamiaistani. Sain oltua tunnin vapaalla kunnes jouduin taas menenään töihin, tällä kertaa Venesjärvelle. Onneksi se homma oli tunnissa ohi, eikä se sitten niin pahasti sotkenutkaan päivää. Tulin takaisin kotiin, katsoin Over Theren uusimman jakson, ja lähdin taas töihin, tekemään kuormaa Poriin. Siitä tulin takaisin sisälle, söin pari leipää, ja tulin koneelle galleriaan. Nyt lähden pian taas nukkumaan, jotta voin nuqqua pitkään huomenna, on myöhäinen koulupäiviä :) Öitä <2+1

Huomenta!Maanantai 31.10.2005 06:16

Huomenta päivis! Uusi päivä, uusi kouluviikko :/ Eikä siinä vielä kaikki, joudun lähteen nyt töihin, joiden jälkeen on sitten vielä koulu. AERHRHGGH... No joo, laif is. Eilinen meni aika rennosti, kouluasioita katsoessa, töissä, netissä ollessa ja leffaa katsellessa. Mutta lähdempä tästä ja kirjoittelen uudestaan illalla. Hei hei \^^/ päiväkirja!

Aamuyötä!Sunnuntai 30.10.2005 04:52

Aamuyötä taas. Jäi näin myöhäiselle tämä kirjoittelu, koska tuli katsottua televisiosta Arnoldia ja Araknofobiaa. Pääsin launtaiaamuna nukkumaan klo 4-4.30 pitkän kylän kieputtamisen jälkeen :) Täytyy myöntää että siinä tuli väsy. Heräsin sitten vähän ennen klo 12 päivällä, jonka jälkeen lähdin pelaamaan airsoftia hieman väsyneenä. Oli mukava pelata taas pitkästä aikaa, ja tulihan siellä tehtyä vähän ounagee, ja poussailtua :D Tulin sitten illaksi kotiin ja tein jotain ruokaa itselleni, en kyllä muista enään mitä söin. :/ Sitten tulin koneelle, ja olin koneella kunnes aloin katsomaan leffoja. Vähän tämä venyi aamukolmeen, mutta eipä se mitään :)

Hyviä aamuöitä <3 päiväkirja <3

Kuskina...Lauantai 29.10.2005 00:35

Terve päiväkirja. Tänään on ollut taas touhurikas päivä, ja hauskaakin on ollut. Mutta on sitä kaikkea sattunutkin. Heräsin klo. 9 aamulla taas töihin ja liikuin Kankaanpään ympärillä vieden tavaraa sinne tänne. Sitten keskipäivän jälkeen lähdin Siikaisiin hakemaan muovipusseja muutama sata kiloa, jolloin sattui pienimuotuinen "aksidentti" ja sain ajettua pakettiauton ojaan. Onneksi ei käynyt mitään pahempaa, vauhti oli hiljainen, joten autolle ei käynyt muuta kuin että pölyvanteisiin tuli naarmuja. Auto oli silti niin syvällä lumessa että tarvittiin toista autoa vetoapuun. Jonkin aikaa apuun kesti, mutta sitten saimme auton ylös, ja sain jatkettua matkaa. Se oli kyllä nopeasti mennyt tilanne, joka kyllä pelästytti sievästi :) Noh, lähdin siitä takaisin kotiin päin ja jouduin pysähtymään uudelleen matkan aikana kun huomasin tutunnäköisen pölyvanteen menevän ojaan. Noh, kun pääsin kotiin, söin vähän, ja silloin Ziara soitti. Hän pyysi minua kuskiksi, ja otin auton (ajoin varovasti;) ) ja lähdimme liikkelle. Olimme jonkin aikaa kylällä kunnes lähdimme Lohikkoon. Siellä tuli vietettyä aika kauankin, itse asiassa kirjoitan päiväkirjaanikin täällä Lohikossa :) Pian kumminkin jatkamme matkaa. ja määränpää on tuntematon. Mutta kaippa minä ennen huomisaamua pääsen kotiini nukkumaan :)

Ps. JJS3: Ei oo enään "noh" sanoja!!11!

Pss. meinasin unohtaa, ihQuja öitä päivis! <3

Psss. Hanna halusi kirjoittaa tänne jotain, joten kirjoittakoon :D


JOO NIIN HALUSIN :d mut silti joo Heikki onononon paraaas!!!! Heikki on parAS KAVERI MITÄ VOI TIETÄÄ!!! MUT JOO. NÄHTYILLÄÄN HEIKKI... OOT PARAS!!!!

Päivä mennyt taas on...Perjantai 28.10.2005 02:18

Heippa päiväkirja. Taas on päivä mennyt kuin siivillä, vaikkei juuri mitään tullutkaan tehtyä. Kun heräsin aamulla, tai pikemminkin päivällä, aloitin päivän lukemalla kirjaa. Noh, kirjan jälkeen menin pariksi tunniksi töihin, jonka jälkeen kävin Topilla idlaamassa. Noh, siellä tuli vietettyä muutama tunti jonka jälkeen tulin kotiin. Sitten sainkin lueskella mielenkiintoista keskustelua mesessä kun siinä riideltiin. Samalla tuli googletettua kaikkea kivaa, sain esimerkiksi tietooni että heliumin atomipaino on 4,002602. Tämä oli todella kiehtovaa. Noh, illalla minulla yllätti nälkä, ja koska jääkaappi oli tyhjä, päätin hakea Ege Kebabista pizzan. Siinä oli kebabbia, ananasta, kinkkua ja salamia. Se maistui, nam :P Noh, aloin katsomaan syömisen jälkeen Eddie Murphyn stand-up komiikkaa, ja se piristi iltaa hyvin. Noh, tulihan sitä käytyä monta kertaa galleriassakin väliin, mutta taidan mennä nyt nukkumaan. Huomenna alkaa työt klo. 9, joten pitää olla virkeänä tuolloin. Öitä päiväkirja! <3

Rakas päiväkirjaTorstai 27.10.2005 02:08

Taas on vierähtänyt yksi päivä. Tänään jouduinkin nousemaan aikaisin, koska minulla alkoi klo 7:30 harjoittelu kuorma-auton inssiä varten. Noh, aamu oli varsin liukas ja vähän tuo ajo sitten jännitti, sillä liukkaalla ei ole tullut juuri ajettua. Noh, onneksi kaikki meni hyvin ja pääsin läpi siitäkin inssistä :) Noh, klo 12 aikoihin päivällä pääsin sitten viemään Ege Kebabbiin kaalia. Matkalla tapasin Terwiksen, ja jäin hänen ja Markon kanssa Egeen katsomaan kuinka Marko söi kebabbia. Nam nam. Noh, päätimme mennä katsomaan Markolla kummeleiden ensimmäisiä jaksoja. Olin siellä n. tunnin jonka jälkeen lähdin parturiin. En oikein tykännyt tuloksesta, joten joudumpa leikkauttamaan varmaan kaljuksi piakkoin. Noh, palasin vielä vähäksi aikaa katselemaan kummeleita, joiden jälkeen vein Terwiksen kotiinsa, ja lähdin itsekin kotia kohti. Kotona odottikin sitten työt, ja teimme Virtojen kuorman valmiiksi. Sen jälkeen pääsin vapaalla, jonka jälkeen meseilin ja irggailin. Nyt ajattelin mennä nuqqumaan ja lepäämään huomista varten, silloin on taas uusi päivä. Heippa päiväkirja ^^/ <3

Ps. Gomerpyle kiusaa :/