IRC-Galleria

~luen hissaaKeskiviikko 27.10.2010 02:13

Minua ärsyttää...
Nimessäni: oikestaan ei mikään, rakastan mu nimee! Kauhava on kiva sukunimi kun se on lukittu, eikä oo ketää muuta iida-lindaa, oon persoonallinen ;)
Kasvoissani: iho punottaa ja nyyh näytän pullalta
Vartalossani: no eeei oikee mitää, tissit ois ihan suht kivat ja vähän pikkusempi perse. (äiti sano että mulla on läskiperse eikä yhet kivat housut mahu mulle niin oon iha nyyh)
Luonteessani: ei tyyliin mikään, oon niin vitun täydellinen. voisin kyl joskus miettii mitä sanon, taino, plää mitä turhia.
Vaatekaapissani: Se on niin ylisotkunen enkä jaksa siivoo
Kotonani: hmmm mun huone on sottanen ja meidän olkkarin sohvalta ei nää telkkarii kun katosta roikkuu joku juttu ja on kylmä.
Ystävissäni: se ettei ne tajuu mua eikä anna ruokaa :----( ja kun tuntuu et kaikki muuttuu ihqu teineixxx et mennää vaa ryyppää ja polttaa ja panee talon nurkalle
Perheessäni: Ei mua sinäällään ärsytä mikään, paitsi äidin itsepäisyys joskus ja isän liiallinen alkoholinkäyttö mut.. veljet ny sit on vaa tommosia tyhmii välillä, ei kai sille voi mitää.
Harrastuksissani: VPK ON PARASTA IKINÄ. taekwondo on kivaa mut kantapäähän rupee sattuu eikä kunto kestä :D minaris on helmee, mut ryhmät vaihtu ja se homma kusee.
Kumppanissani: Se ettei mulla oo :---D
Lemmikissäni: SE HYPPII MUN KONEELLA JA SAMMUTAA SEN JA MENEE SEKASIN. KAPPU SYÖ MUN JA ÄIDIN JOTAIN VITUN KALSAREITA (SE ON PERVO) JA SYÖ MUN KARKIT JA KAIKKI :----(
Kielenkäytössäni: puhun tosi nopeeta jos innosstun ja sit kiroilu on kivaa toki
Musiikkimaussani: ärsyttää kun jotkut ihku teinit feikkifanittaa samoja bändejä et jou oon nii truu fani ja sit vittu tiiä ees tyyppien nimiä saatana.
Kotikaupungissani: parola ny on tämmöinen kuollut paikka in the middle of nowhere
Ruokavaliossani: Syön mm. liikaa ja karkkii ja mässyy ja paskaa ja kaikkee, mut periaatteeni on et syön mitä syön ja missä syön ja millon syön ja sillon kun haluun syödä, niin pääsen helpommalla.
Lapsissani: Ei ole lapsia, thank god.
Naapureissani: sepposetä tulee aamuyöstä kännistä koputteleen ovelle
Nykyisessä elämäntilanteessani: PITÄS LUKEE HISSAA helvetti ja sit mua väsyttää. stressaan jouluu ja adamin keikkaa, sit tietenkin kaikkee muutakin
Tulevaisuudessa: miks ärsyyntyisin tulevaisuudesta kun en tiiä mitä tapahtuu?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.