IRC-Galleria

iiiik

iiiik

vähänks oon ihana

RuisWokTiistai 11.07.2006 15:33


Hiiohoi!

Tultiin eilen Ruissalosta Turkusesta! WOW WOW Wheee!

Oli superkiva reissu vaikka joku piilotti mun ruokaan puukon joka satutteli mun vatsaa sisäisesti lauantai-iltana.
Enivei..

Lähettiin lauantai aamuna Saran koslan kera ja haettiin Maija TipTopista johon se oli vahingossa jäänyt yöksi..
Meinattiin vahingossa ajaa Hankoon (thank god we didn´t) mutta Maijjin ja mun nopean reagointikyvyn ansiosta ohjattii sara Turkuseen vievälle tielle.

Mä sain etupenkkipaikan!! (jee) ja pysähdyttiin vain yhden ainoan kerran Paimion Nezteellä.
Syötiin Maijjen kaa kolmioleivät (perinne) ja mä yritin olla festarihenkinen ja kävelin paljain jaloin!
Meidän oli määrä yöpyä Juuson luona Vähä-Hämeen kadulla ja soitin joku miljoona kertaa herättääkseni hänet... (rankka ilta: oli juhlinu Lordin poikien kanssa)
Mun loistavan navigointitaidon saattelemina eksyttiin Turussa ja ajettiin jossain ihan helvetissä . Soitin arvon juusolle ohjeita kysyäkseni joka vastasi että jos olette joen tällä puolella niin ei hätää --klik..
Sitten soitin Mister Navigaatio Finland Terolle joka ohjasi meidät moitteita täydellisesti perille <3 <3 kiitos tero <3<3<3<3
Parkkipaikkaa etittiin sellaset viisi tuntia ja tungettiin parkkimittariin noin sata dollaria vain tajutaksemme että kaksi tuntia maksimissaan. (jes)

Käytiin kaupassa ja ostettiin viunaa ja mehua ja terävä-älyisinä tyhjensimme mehupurkit ruiskupiikeillä also known as piikitä ittees minineulalla-vehkeillä joka oli helvetin pelottavaa.
Sen mehupurkin tyhjentämisessä meni kuus tuntia ja sit ku sinne piti täyttää viel se viina ni lopetettiin homma siihen.
Suureleisinä tilattiin taksi jonka kuski oli maailman hauskin ihminen ever.
Oli ainakin 50 astetta lämmintä ja aurinko porotti. Ihmisiä pyörtyili pyhiinvaellusmatkalla Ruissiin ja moni hyppäsi ruissaloon menevältä sillalta alas huutavan kuumuuden nimissä.
Maijjikin päätti viilentyä ja meni piehtaroimaan mutaan kuin porsaat konsanaan. Vanssi saivat uuden seksikkään värin ja matkaa jatkettiin.

Törmäsimme ihaniin turkulaisiin ystäviimme ja Maijji innostuksen puuskassa tippui ojaan (toinen kerta pyhiinvaelluksen aikana) ja katkaisi polvensa niin että verta roiskui joka suuntaan ja mun valkosesta paidasta tuli punanen ja se kannettiin paareilla punasen ristin turun yksikön ensiapupisteeseen.
Kolmen kirurgisen toimenpiteen jälkeen ja uuden tekojalan istuttamisen jälkeen matka jatkui kuin ei mitään.
Rannalla vastaan tuli häiriötekijöitä ja kadotin maijan ja saran noin koko loppuillaksi..
Tiemme kohtasivat taas paviljonkilavan (rakastan tota nimee) kaljateltassa ja noin parin tunnin päästä erosivat uudelleen.
Erosin häiriötekijöistä ja soitin juusolle ja aapolle missä vitussa se on mua sattuu mahaan (se puukko oli siellä) ja juoksin ni henkeni edestä kiinni.
Pyhiinvaellussillalla joku hyppäsi taas veteen mutta jatkoimme matkaa sen kummempia ihmettelemättä ..
Juuso teki harhautusliikkeen ja salakuljetettiin aapo festivaalibussiin ja matkajatkui turun kauppatorille josta huonoin ohjeistuksin lähdin yksin suunnistamaan juusolle kun muut menivät baariin. (Ensin juuso yritti tunkee mua jonkun eksoottisen pimeän taksin kyytiin (yksin) )..
Melkein eksyin mutta onneksi en :D (tarpeellinen tieto)

SUNNUNTAINA heräsin aamulla siihen että kukaan ei ollut tullu kotiin.
Maija ja sara saapuivat ryönäsinä joltain ihmehernekeittokeisarin jatkoilta ja lähettiin dennisiin syömään eksoottista ruokaa.. pixxa mis oli cajunmaustettua kanaa smetanaa ja guagamolea(miten se kirjotetaan??) einiin hirveen hyvää..

Suunnattiin kohti ruissaloa ja nakitin matkalla kaksi neverhöördiä nolaiffia meijän mukaan jotta taksi ois halvempi..
sit taas vaellettiin ku pyhiinvaeltajat konsanaan itse wokkiin..
Syötiin neulamuikkuja NAM! joita kutsuin kokoajan piikkisilakoiks..
Sara otti hennatatuoinnin ja mä tein maijalle arpitatuoinnin.
Pari tyyppii tuli kysyy et voinko tehä niillekki mut sen hennatatuointipisteen pitäjä pelkäs kilpailuu ja katto vähän vihasesti ni mun bisnes jäi sit siihen maijan pohkeeseen..
Katottiin jotain bändejä (en muista mitä)
Paitsi soundsin joka oli hyvä .paitsi et se laulaja vilautteli römppää ja sylki ku kameli ja kiroili tosi paljon englanniks.
takastulomatkalla (ruissalo-turunkeskusta) aiheutin pahennusta toteamalla saralle ja maijalle että liftareilta maksut, suihinotosta kotiinkuljetus . Vieressä istunut poika harmitteli ettei asunut helsingin suunnalla.

Vikayö meni maijan syyhytessä ja kuorsatessa.. juuson vitun kuuma jumalauta isoveli rimpautteli aamuyöstä summeria ja tuli käymään edelleen yhtävitun kuumana ja pyöri kännissä parit spinnit ja suuntas taas turun yöhön..
sit tultiin kotiin moi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.