IRC-Galleria

Dieettipäiväkirja osa 1Sunnuntai 10.08.2008 16:18

Hellou!

Aloitettiin eilen äiteen kanssa Mehiläisen dieetti ja nyt on menossa päivä 2. Eilinen oli aika kamala, kova päänsärky ja nälkä koko ajan, mutta eka päivä kuulemma onkin pahin. Todella toivon niin!
Eilen aamupalaksi oli kuppi kahvia, päivälliseksi 2 kananmunaa ja pinaattia (ei ollu pinaattia joten söin nektariinin) ja illalliseksi 200g naudanlihapihviä ja vihreää salaattia ja hedelmiä. Vichyä pitää juoda 3litraa päivässä, joka tuntuu olevan se pahin rasti..

Ikinä en oo näin vähää syöny päivän aikana, paitsi joskus krapulassa. :)

Tänään aamulla sai sentäs syödä yhden sämpylän (ei mitään väliin) ja kupin kahvia. Ja iltapäivällä vuorossa on 200g naudanlihaa ja vihreää salaattia ja hedelmiä ja illallinen on 200g keittokinkkua. Huoh.

Kyllä oli taistelua eilen, pöydällä oli perjantain sipsejä ja suklaata, vitsi miten voi mieli tehdä kun tietää että kaikki on kielletty. Illalla oli Matildan synttärit ja siellä istuin ja join vichyä kun muut söi juustokakkua ja jäätelöä yms yms.. Huhhuh!

Tuska kuitenkin palkittiin kun aamulla vaaka näytti 1,5kg vähemmän ku eilen aamulla. Eihän tässä oikeasti laihdu, mutta nesteet yms poistuu vaan kehosta. Hyvä niin, jos saa painoa edes vähän pudotettua, sais ehkä jotain potkua oikeaan laihduttamiseen.

Tällä dieetillä pitäisi laihtua 9kg kahdessa viikossa. Tosin se edellyttää että yhtään ei saa poiketa säännöistä. Apuva. Mä en aio dieetteillä ku viikon, ku ens la lähden kouvolaan, ja siellä se ei onnistu :) Ehkä jatkan sitten taas ma, mut saa nähdä. Jos saan 5kiloa tällä pois mikä on tavoitteena, en ehkä rääkkää itteeni enää toista viikkoa, yritän vaan vähän tarkemmin katsoa mitä syö.

Noh, saa nähdä miten tässä käy. Eilen oli jo lähellä etten sortunut, ja oli vasta dieetin eka päivä ;) Ei ole enää ku 6 päivää, ei se mahdotonta voi olla, eihän!? :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.