IRC-Galleria

Hellurei hellurei, vaanto on hurjaa.Keskiviikko 30.05.2007 17:45

Heissuli vei!

Kerronpa vahan kuulumisia tanne kun ei nyt muutakaan tekemista oo muka :)

Asuntoa en oo viela(kaan) loytany, mutta nyt ei huvita ettiakaan, kun oon vilustuttanu itteni kun etin yhta kamppaa melkein 2h kaatosateessa. Argh. Mutta ei mitaan, en saa vaan sanoa pomolle mitaan kuumeesta koska ne kaskee mun menna "kotiin", mut haluan olla toissa! Eilen oli eka tyopaiva, ihanaa oli. Kasi on vaan nyt ihan kipee siita tuoppien laskemisesta, taalla kun on kaytossa ne vanhat hand pumpit, ma saan melkeen roikkua siina etta saan oluen virtaamaan :) Yhtaan lasia en viela oo rikkonu, mutta tanaan varmaan rikon kun on sellanen horkka paalla. Huoh.

Ihmiset on ihania. Pubissa istuin sit eilen, tyot loppui kuudelta, olin kotona 11 jalkeen kun pomo tarjos mulle kaljaa ja kahvilikooria. Yritin selittaa niille miten tehaan valkovenalaisia, mutta eihan ne sita voinu ymmartaa mitenkaan. Sain sit pelkan kahvilikoorin, jailla! Yok, makeeta.

Muuten taalla kaikki on ihanaa ja kivaa, mutta tahtoo salmiakkia, pall mallia ja valkovenalaisia tai KOSSUbatterya! Noh, maassa maan tavalla ja niin edelleen. Taytyy siis juoda vaan kaljaa, voi hitsi voi harmi :)

Mutta, en taalta kylla poiskaan lahde ellei mua joku hae, koska naa ihmiset on niiiin ihania! Montako paivaa oon ollu taalla...? 8? No, nyt varmaan tunnen jo enemman ihmisia lontoossa kun kouvolassa! En voi sanoa et kalvialla, koska siella oikeesti kaikki tuntee kaikki :) Mutta, tuolla pubissa kun kaikki on kanta-asiakkaita (mina mukaanlukien) ne tulee kaikki juttelemaan tyyliin, hei, olet varmaan iiki, anna on puhunut susta jo melkein kaks kuukautta, ihana tavata viimein.
Eilen muuten kun lahdin pubista kotiin, yks Martin, kanta-asiakas saattoi mut kotiin. Aika moinen herrasmies. Ei kuulemma ole turvallista kavella yksin, hah, matkaa olikin huikeat 20min :)

Huomaatte varmaan ettei mitaan jarkevaa asiaa, tapan vain aikaa, kun en jaksa menna huoneeseen kun siella mun kamppis nukkuu, ja ja toihin vasta 3hn paasta. Joten aikaa on.

Kirjotan viela hetken, kun en jaksa teha muutakaan.. jos nyt saan ton yhen kampan mika mahdollisesti on mulle jo luvattu (?) niin siella paasen nettiin ja on helpompaa kun voin laittaa kaikkia kuvia ja jutella kaikkien kans mesessa jne. ja paaasia: ei tarvi maksaa netista punta per 20min! hullu hinta!! Mutta nyt loppuukin nettiaika kohta, palaillaan taas!

...Kukaan tuskin tata luki, mutta samapa tuo, mina ainakin sai kirjottaa kuulumisia :)

heipsun!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.