IRC-Galleria

Haikeaa...Sunnuntai 11.11.2007 03:55

Näin niin ihanaa unta viime yönä, että harmittaa kun heräsin. Voisin elää sen unen elämää enkä tätä nykyistä. Elämäni mies, (ne tietää ketkä tietää) minä ja uusi koti. Mistä ihmeestä nää unet tulee sekoittamaan ihan yhtäkkiä kun kaikki muka on ihan jees!? Ärsyttää. Oli lähellä ettei itku päässyt aamulla. Tuli vaan olo, että miks helvetissä mä lähdin tänne, kun jos olisin jäänyt, tilanne vois olla nyt ihan toinen. En tiedä olisko, mutta sitten ainakin tietäisin jos olisin pysynyt siellä!! Aaargh!

Mikä lie siinä miehessä on saanut mut näin sekaisin. Hassua. ja saa vieläkin vaikka en ole sitä nähnyt kohta puoleen vuoteen. Unissa ja kuvissa kyllä. Kai se pitää vaan myöntää että tein virheen kun tulin tänne, ja menetin sen ihmisen ihan täysin.. Ei taho myöntää ei!

Jos mun pitäis valita jäisinkö tänne, vai lähtisinkö nyt sen luo, jos pyytäisi, mä jättäisin tän maan pölyt taakseni miettimättä sekuntiakaan ja menisin ja alkaisin vaikka kotiäidiksi vaikka en sitä ikimaailmassa haluaisi. Mutta mitä vain... ja niin edelleen. Saa kai sitä ihminen katua ja rakastaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.