IRC-Galleria

iinustii

iinustii

{antaa niiden puhua}

living :: dead girlTiistai 29.01.2008 00:17

... Ai miten meni Riksussa? Hah.

Heräsin siis lauantaina jossain yhden maissa... tai pakotin itseni siinä vaiheessa ylös sängystä, siis. Mulla ei ollut kämpässä muuta kuin pakastekasviksia, kun en ollut käynyt kaupassa... eli loistava alku, eikö? Kun Mira vihdoin paukkas hakemaan mut neljän maissa ensin todettiin, että se oli jättänyt Juhon lahjan kotiin - joten käytiin vielä Miralla. Ja siinä Miran pihalla tajusin, ettei mulla ole puhelinta mukana, joten käytiinpä sitten hakemassa sekin. Siitä sitten Siwaan karkkia ja limua ostamaan. Ja kun päästiin takaisin autoon hetken ihmettelimme sitä kovaa ääntä, ennen kuin tajuttiin Miran painavan tööttiä. Kyllä.

Kun sitten päästiin lopulta matkaan satoi lunta niin tajuttomasti, että hyvä kun eteensä näki - onneks Mira ajoi ja kertoi mulle niin sairaan sairaita ja hauskoja tarinoita, ettei mua edes ehtinyt pelottaa. Jossain vaiheessa Mira tökkäsi "espanjalaista ämmää" eli navigaattoria ja myöhemmin matkalla, kun oli enää about puol tuntia jäljellä se tökkäs sitä uudestaan ja irrotti koko saatanan laitteen. Näyttöön lävähti "sammuu 22:n sekunnin kuluttua... 21... 20" ja mä yritin epätoivoisesti saada sen takaisin laitteeseen, mutta nauratti niin pirusti ettei käsi edes taipunut. Ämmä sammui ja jouduttiin pysäyttään auto ennen risteystä.. mutta joo.

Kun sitten päästiin Juholle - löydettiin siis perille ja ihan ehjin nahoin - ensin revittiin sairasta huumoria J:n ja Timon koirasta. Mun oli tarkoitus syödä salaattia ja muuta, mutta unohdin - siinä vaiheessa kun olin kumonnut neljä kotitekoista 'kelkkaa' en enää edes tuntenut nälkää eikä käynyt mielessä etten ollut juonut yhtään mitään tuntikausiin.

Voit siis arvata miten kävi loppuillasta. Kun oltiin ensin istuttu hetki yhdessä baarissa (jossa en tilannut mitään), siirryttiin toiseen vähän menevämpään paikkaan jossa mulla oli aivan liian kiire tirkistellä hyvännäköistä vokalistia. Ilmeisesti vokalisti oli liian söpö tai sitten verensokerit laski, koska tanssilattialla yhtäkkiä lähti näkö ja kuulo ja niin sanotusti pyörryin seisaalle... sanoivat että olisin kaatunu naamalleni ellei Mira olis ottanu kiinni.

NO. Ei siinä mitään. Ne taluttivat mut istumaan ja antoivat vettä. Siinä vaiheessa oli näkö ja kuulokin puoliksi palautunut ja oli ihan OK olo.

Sitten tajuttiin että iskä oli soittanu varmaan sata kertaa -- olin sille aikasemmin lähettänyt viestin "viel baarissa" jonka se oli lukenut väärin, eli, "vielkö ehdit" ja isä oli siis jo muutaman tunnin ollut Riksussa odottamassa meikäläistä... no, lähdin siitä sitten kotiin, hain vaan tavarat Miran saattamana Juholta. Että kannattaa lähteä mun kanssa baanalle, haha.

Kivaa tosin oli, pelattiin Juholla singstaria ja Buzzia ja oli muutenkin tosi makeeta nähdä niiden kämppä kun en ollut siellä ennen ollut. JA! Oli ihan älyttömän mukavaa nähdä Miran niin pitkästä aikaa - siit on varmaan vuosi kun viimeks tavattiin ja juteltiin kunnolla, tai siltä se ainakin tuntuu!

Joten joo, hyvä oli matka. Sunnuntaina sitten heräsin kahdentoista maissa kun Kaisa hyppäs sänkyyn. Tosin ylös pääsin vasta... no, paljon myöhemmin. Käytiin syömässä (Kaisa kävi leffassa, joten sain hengähdystauon) ja heti sen jälkeen faija heittikin Tuuliharjaan josta Jukka kävi hakemassa. Olin niin poikki, että nukahdin autoon... Selittää ehkä sen miksi nukuin kahteen tänään ja nousin vasta kun oli ihan pakko lähteä töihin.

Mummi soitteli eilen (keskeytti mun Tomb Raiderin kattomisen, göö!) ja ilmoitti että tulevat tänne sitten torstaina käymään synttärien kunniaks kun olen töissä keskiviikkona... ja torstaina olen vapaalla (eli lauantaina töihin, yay). Mikäs siinä, tulkaa sitten. Täytyy vaan muistaa käydä kampaamossa samaisena päivänä.

Että sellasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.