IRC-Galleria

iinustii

iinustii

{antaa niiden puhua}
Tää päivä ei vaan tule toimimaan.

living :: dead girlTiistai 29.01.2008 00:17

... Ai miten meni Riksussa? Hah.

Heräsin siis lauantaina jossain yhden maissa... tai pakotin itseni siinä vaiheessa ylös sängystä, siis. Mulla ei ollut kämpässä muuta kuin pakastekasviksia, kun en ollut käynyt kaupassa... eli loistava alku, eikö? Kun Mira vihdoin paukkas hakemaan mut neljän maissa ensin todettiin, että se oli jättänyt Juhon lahjan kotiin - joten käytiin vielä Miralla. Ja siinä Miran pihalla tajusin, ettei mulla ole puhelinta mukana, joten käytiinpä sitten hakemassa sekin. Siitä sitten Siwaan karkkia ja limua ostamaan. Ja kun päästiin takaisin autoon hetken ihmettelimme sitä kovaa ääntä, ennen kuin tajuttiin Miran painavan tööttiä. Kyllä.

Kun sitten päästiin lopulta matkaan satoi lunta niin tajuttomasti, että hyvä kun eteensä näki - onneks Mira ajoi ja kertoi mulle niin sairaan sairaita ja hauskoja tarinoita, ettei mua edes ehtinyt pelottaa. Jossain vaiheessa Mira tökkäsi "espanjalaista ämmää" eli navigaattoria ja myöhemmin matkalla, kun oli enää about puol tuntia jäljellä se tökkäs sitä uudestaan ja irrotti koko saatanan laitteen. Näyttöön lävähti "sammuu 22:n sekunnin kuluttua... 21... 20" ja mä yritin epätoivoisesti saada sen takaisin laitteeseen, mutta nauratti niin pirusti ettei käsi edes taipunut. Ämmä sammui ja jouduttiin pysäyttään auto ennen risteystä.. mutta joo.

Kun sitten päästiin Juholle - löydettiin siis perille ja ihan ehjin nahoin - ensin revittiin sairasta huumoria J:n ja Timon koirasta. Mun oli tarkoitus syödä salaattia ja muuta, mutta unohdin - siinä vaiheessa kun olin kumonnut neljä kotitekoista 'kelkkaa' en enää edes tuntenut nälkää eikä käynyt mielessä etten ollut juonut yhtään mitään tuntikausiin.

Voit siis arvata miten kävi loppuillasta. Kun oltiin ensin istuttu hetki yhdessä baarissa (jossa en tilannut mitään), siirryttiin toiseen vähän menevämpään paikkaan jossa mulla oli aivan liian kiire tirkistellä hyvännäköistä vokalistia. Ilmeisesti vokalisti oli liian söpö tai sitten verensokerit laski, koska tanssilattialla yhtäkkiä lähti näkö ja kuulo ja niin sanotusti pyörryin seisaalle... sanoivat että olisin kaatunu naamalleni ellei Mira olis ottanu kiinni.

NO. Ei siinä mitään. Ne taluttivat mut istumaan ja antoivat vettä. Siinä vaiheessa oli näkö ja kuulokin puoliksi palautunut ja oli ihan OK olo.

Sitten tajuttiin että iskä oli soittanu varmaan sata kertaa -- olin sille aikasemmin lähettänyt viestin "viel baarissa" jonka se oli lukenut väärin, eli, "vielkö ehdit" ja isä oli siis jo muutaman tunnin ollut Riksussa odottamassa meikäläistä... no, lähdin siitä sitten kotiin, hain vaan tavarat Miran saattamana Juholta. Että kannattaa lähteä mun kanssa baanalle, haha.

Kivaa tosin oli, pelattiin Juholla singstaria ja Buzzia ja oli muutenkin tosi makeeta nähdä niiden kämppä kun en ollut siellä ennen ollut. JA! Oli ihan älyttömän mukavaa nähdä Miran niin pitkästä aikaa - siit on varmaan vuosi kun viimeks tavattiin ja juteltiin kunnolla, tai siltä se ainakin tuntuu!

Joten joo, hyvä oli matka. Sunnuntaina sitten heräsin kahdentoista maissa kun Kaisa hyppäs sänkyyn. Tosin ylös pääsin vasta... no, paljon myöhemmin. Käytiin syömässä (Kaisa kävi leffassa, joten sain hengähdystauon) ja heti sen jälkeen faija heittikin Tuuliharjaan josta Jukka kävi hakemassa. Olin niin poikki, että nukahdin autoon... Selittää ehkä sen miksi nukuin kahteen tänään ja nousin vasta kun oli ihan pakko lähteä töihin.

Mummi soitteli eilen (keskeytti mun Tomb Raiderin kattomisen, göö!) ja ilmoitti että tulevat tänne sitten torstaina käymään synttärien kunniaks kun olen töissä keskiviikkona... ja torstaina olen vapaalla (eli lauantaina töihin, yay). Mikäs siinä, tulkaa sitten. Täytyy vaan muistaa käydä kampaamossa samaisena päivänä.

Että sellasta.

that was yesterday :: just try to enjoyLauantai 26.01.2008 17:29

Meninpä nukkumaan, kuiteski. Tosin vasta seitsemän maissa... mutta joo, nukuin tyylikkäästi yhteen, ylikin, kunnes lopulta pakotin itseni ylös ja suihkuun. Ei sitä eroa tosin missään huomaa, *murjottaa*

Nyt sitten odottelen Miraa, jonka pitäisi ilmestyä puolentunnin sisällä ja siitä matka jatkuu Riksuun. Ois varmaan pitänyt syödä jotain ensin, ennen kuin menee sinne ja mahdollisesti läträä alkoholin kanssa, mutta jaa. Oon kuitenkin menossa tänään/huomenna isälle Kaisaa katsomaan, joten... nyt vaan pitäis vielä päättää missä vietän yöni, heh. Juhon ja Timon välissä vai faijalla, haha?

... sigh. Se siitä sitten. Ai niin, lukaisin horoskoopin ja naureskelin itsekseni:

"Vesimiesnaisen ymmärtäminen voi vaatia tavalliselta mieheltä paljon työtä. Hän ei kuulu eläinradan yksinkertaisimpiin tyyppeihin. Hänen naisellisuutensa laatu myös voi olla tavallisuudesta erottautuva. Miehen pitäisi osata höllätä normaaleja odotuksiaan ja toiveitaan Vesimiesnaisen edessä. Hänet tunnistaa melko vapaasta elämäntyylistä, joka ei sovi aivan ensimmäiseksi omaa perhettä ja elämänmuotoa hakevalle emotyypille. Hän voi olla rohkea ja ennakkoluuloton kokemaan ja kokeilemaan ihmissuhteidenkin rajoja. Hän on eläinradan naistyypeistä se, joka todennäköisesti nousee edustamaan mitä tahansa vielä kokeilematta olevaa vapauden muotoa. Vesimiesnainen hyväksyy viimeisenä oman vapautensa rajoitukset olipa ne fyysisiä tai henkisiä. Hän on liiankin tietoinen siitä, että hänet on luotu edistämään yhteiskunnan vähemmistöjen, erikoisryhmien ja naisen oikeuksia.

Hän on aatteellinen nainen tai aikaansa seuraava älykkö, joka tietää paljon ja on siksi myös huolestunut asioiden tilasta. Maailmanparantajana hän voi aloittaa juuri sinusta, jos olet hänestä kiinnostunut. Hänen kanssaan on mahdollista oppia ymmärtämään miten suhteellisia ovat sukupuolierot ja roolikäyttäytymisen peruskaavat. Hän ei helposti loksahda perinteisiin lokeroihin ja ihmissuhde hänen kanssaan vaatii suvaitsevaisuutta, kaukokatseisuutta ja tietyn määrän mahdollisuutta ottaa etäisyyttä.

Miehen maailmassa Vesimiesnainen on joko poikkeustapaus tai mielenkiintoinen opettava naistyyppi, joka ei päästä miestä helpolla lässähtämään sovinnaisiin kaavoihin tai totunnaiseen elämänmuotoon. Hän voi asettaa haasteita, joihin mies kompastuu tai hän etäännyttää miehen tunteiden välittömästä kokemuksesta niin, että suhde kuivuu. Hänellä voi olla voimakas vaikutus jossain syvemmällä tasolla koska hänen androgyynisyytensä muokkaa myös miehen psyykeä. Vesimiesnaisen parisuhde on parhaimmillaan pienoismuotoinen sosiaalinen seikkailu ja roolirajoja rikkova vapauttava kokemus, jonka jälkeen odotukset, asenteet ja mallit ovat muuttuneet. Suhdetta pitää elävänä vain aktiivinen ja osallistuva henkinen vire, sosiaalinen toiminta ja yhteiset kirjalliset tai älylliset harrastukset ja laajentavat kokemukset maailmanmenosta kotona ja kaukana."

Heh, niin varmaan joo.

PLAIN WHITE :: HEY THERE DELILAHLauantai 26.01.2008 06:55


Jotenkin on sellanen olo, ettei enää kannata mennä nukkumaan... heh.

...

Anyway, jotenkin pidän tästä biisistä:

Hey there Delilah
What's it like in New York City?
I'm a thousand miles away
But girl, tonight you look so pretty
Yes you do
Times Square can't shine as bright as you
I swear it's true

Hey there Delilah
Don't you worry about the distance
I'm right there if you get lonely
Give this song another listen
Close your eyes
Listen to my voice, it's my disguise
I'm by your side

Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
What you do to me

Hey there Delilah
I know times are getting hard
But just believe me, girl
Someday I'll pay the bills with this guitar
We'll have it good
We'll have the life we knew we would
My word is good

Hey there Delilah
I've got so much left to say
If every simple song I wrote to you
Would take your breath away
I'd write it all
Even more in love with me you'd fall
We'd have it all

A thousand miles seems pretty far
But they've got planes and trains and cars
I'd walk to you if I had no other way
Our friends would all make fun of us
and we'll just laugh along because we know
That none of them have felt this way
Delilah I can promise you
That by the time we get through
The world will never ever be the same
And you're to blame

Hey there Delilah
You be good and don't you miss me
Two more years and you'll be done with school
And I'll be making history like I do
You'll know it's all because of you
We can do whatever we want to
Hey there Delilah here's to you
This one's for you

oMe :: Myself & IPerjantai 25.01.2008 03:25

1. Etunimi: Iina
2. Lempinimi: Iiu ... jotkut hullut kutsuu inkuksi. Göö.
3. Syntymävuosi: 1987
4. Syntymäpaikka: Karkkila
5. Horoskooppi: Vesimies
6. Mies vai nainen: Nainen
7. Tämänhetkinen koulu: Elämä?
8. Aiemmat koulut: No, viimisin etappi oli lukio.
10. Asuinpaikka: Joutsa
11. Nettinimet: Um. Syrainator on ainakin yks.
12. Hiusten väri: Tummanruskeat.
13. Hiusten pituus: Keskipitkät?
14. Silmien väri: Sinivihreät.
15. Parasta ulkonäössä: Öö. Vaikea sanoa. Korvat? Mitä?
16. Pituus: 163cm ja puol, kuulemma.
17. Näkyviä arpia: On.
18. Silmälasit: Eip.
19. Lävistyksiä: Korvikset.
20. Tatuointeja: Ei vielä.
21. Oikea vai vasuri: Oikea.
22. Ensimmäinen paras ystävä: Eka? Kirsti tai Elli... tai Mikko. En muista järjestystä.
23. Ensimmäinen palkinto/voitto: Öö. Varmaan tullut jostain typerästä tanssikisasta ala-asteella?
24. Ensimmäinen liikuntamuoto: Oonko vähän tyhmä kun en käsitä? Ryömin?
25. Ensimmäinen oma lemmikki: Kaks rottaa.
26. Ensimmäinen oikea loma: No, veivät mut "Epsaniaan" kun olin kolmen.
27. Ensimmäinen konsertti: En muista yhtään.
28. Ensirakkautesi: Ensirakkaus? Öö, lasketaanko päiväkoti-crush, koska sit se on ehdottomasti Mikko :D
29. Paras elokuva: Fight Club on edelleen aika ykkönen.
30. Paras TV-ohjelma: Niit on niin monia... mut yks kestosuosikki on Alias.
31. Lempiväri: Vihreä.
32. Paras laulaja: Öö.
33. Paras bändi: Eh, monia. Disturbed, Saliva ja Staind ykkösiä.
34. Lempibiisi juuri nyt: Ihme kyllä ei oo sellastakaa tällä hetkellä..
35. Paras ystävä: Juho ja Susu. Ja väittäisin Annen liittyneen tähän joukkoon.
36. Paras karkki: Aakkoset.
37. Paras urheilu: Paasauslenkit.
38. Paras ravintola: Göö. Pikaruokalat :D
39. Lempivaatteesi: Lökärit ja yökkäripaita.
40. Lempikauppa: En oo kauppaihmisiä... mutta viihdyn Megastoressa.
41. Lempiaine koulussa: Enkku ja äikkä.
42. Lempieläin: Rotat.
43. Paras kirja: Muutama löytyy, mm. Palahniukin "Fight Club" ja Hornbyn "Poika".
44. Paras lehti: Cosmoon olen tykästynyt.
45. Lempikengät: Sellaset, joilla voi kävellä?

Juuri nyt
46. Olosi: Hieman väsy... ja syyllinen.
47. Sinkku vai varattu: Harvinaisen sinkku.
49. Syöt: En mitään, enää.
50. Juot: Vettä.
51. Fonttisi: tällä hetkellä? verdana.
52. Online: Jo vain.
53. Kuuntelet: DISTURBED; remember.
54. Ajattelet: Ihmistä. Ja nukkumaanmenoa.
55. Haluat: ... voittaa lotossa.
56. Katsot: voicea vilkuilen.
57. Olet pukeutunut: lökäreihin ja yökkäriin.

Tulevaisuudessa
58. Haluatko lapsia?: Varmaan joo.
59. Haluatko naimisiin: En oikeastaan... voihan se olla, että mieli muuttuu.
60. Mille uralle menet?: Ku tietäs.
61. Missä haluaisit asua: Isommassa kämpässä :D
62. Auto: on autokaupassa.

Parasta vastakkaisessa sukupuolessa
63. Hiusten väri: Tummat.
64. Hiusten pituus: Väliäkö tuolla.
65. Silmien väri: Siniset on aika södet, mutta samapa tuo.
66. Hoikka vai tukeva: Miksei vaan voi olla sopusuhtanen?
68. Silmät vai nenä: Mieluummin käsivarret :D
69. Suukkoja vai haleja: haleja... ja sitten vasta suukkoja.
70. Lyhyt vai pitkä: Pitkä.
71. Humoristinen vai vakava: Humoristinen, koska vakava menettäis hermot mun kanssa alle nanosekunnissa.
72. Romanttinen vai neutraali: öö... romanttinen varmaan. Itse olen sen verran neutraali, et vois olla hyvä.
74. Herkkä vai äänekäs: Molempia oikeassa suhteessa.
75. Yhden illan juttu vai suhde: ... ei kommenttia.
77. Häirikkö vai kiltti: Kokemuksen perusteella sanoisin, et häirikkö.

Oletko ikinä
78. Suudellut tuntematonta: Määrittele tuntematon?
79. Juonut alkoholia: No, joo.
80. Polttanut: Kokeillut.
81. Karannut kotoa: En muutamaa kilsaa kauemmaksi.
82. murtanut luita: En ikinä.
83. Särkenyt jonkun sydämen: Vaikea sanoa.
86. Eronnut jostakusta: Eh, jaa, joo.
87. Itkenyt jonkun kuoltua: Joo.
88. Itkenyt koulussa: Näinkin on tullut tehtyä.

Uskotko
89. Jumalaan: En.
90. Ihmeisiin: En tiiä oikeen.
91. Rakkauteen: Haluaisin ainakin.
93. Ufoihin: Mikä ettei.
94. Sielunkumppaneihin: Joo.
95. Taivaaseen: En.
96. Helvettiin: Tämä päivä töissä? Ehdottomasti.
98. Ensitreffeillä suuteluun: ... tota noin. Riippuu treffeistä.
99. Horoskooppeihin: En, ja joo. Niitä on hauska lukea, mut ei se tarkoita että aina uskoisin. Ja sit kuitenkin...

Vastaa totuudenmukaisesti
100. Onko maailmassa joku, jonka haluat, muttet voi saada häntä: Jack Bauerin lisäksi? Joo, kyllä.

Piippolan vaarilla oli talo? :: luksusta.Perjantai 25.01.2008 03:01

"Piippolan vaarilla oli talo,
hiiala, hiiala, hei!
Vaari se hoiteli kaikkien lasten äitejä,
hiiala, hiiala, hei!
joo joo siellä ja joo joo täällä ja
siellä joo täällä joo, joka puolla joo joo,
hiiala, hiiala, hei!"

... Näin meillä. Joka päivä sitä oppii uusia lastenlauluja, joskin tämän kuulin jo muutama päivä sitten. Mietin vaan mitä lasten vanhemmat miettii kun pienokaiset vievät tämän version kodin mukaviin musatuokioihin. Ja EI! Tämä versio ei TOSIAAN ollut minusta lähtöisin vaikka moni saattais näin kuvitella... olen ollut oikein siivosti viimeisen viikon, vannon.

...Perjantai 18.01.2008 23:20

VOI ELÄMÄ.

Vituttaa niin tajuttomasti, että melkein tärisen. Melkein tekis mieli lähteä Tupaan, mwuahahahahahahahahahahah.

Mut ehkä en. Parempi etten tee mitään tyhmää... tässä mielentilassa kun voisin hyvinkin tehdä.

lord est :: sä teetPerjantai 18.01.2008 00:06

(sä vain teet, ja teet, ja teet, ja teet, ja teet)
Mitä sulta odotetaan
(ja meet, ja meet, ja meet, ja meet, ja meet9
Okkos sä elossakaan
(sä vain teet, ja teet, ja teet, ja teet, ja teet)
Mitä sulta odotetaan
(ja meet, ja meet, ja meet, ja meet, ja meet)

Ne on kylläsii, laiskoja, unisii
Ne lorvii hitaasti käytävii
Kiertää tonttii, aina samaa reittii
Hakee röökit, vie takas kaappii

Ne on lopettanu uutta jo ettii
Ne viitti enää ees miettii
Ne viitti kattoo enää peilii
Ne tuijottaa pelkästään seinii

refrain

Äijät sählää, ne mihinkään tähtää
Ulos säntää, vaikka satas räntää
Naama virneessä siellä ne vääntää
Päivästä päivään

Kaikki tuntuu vaikealta
Arki surkeelta, ankealta
Helpot asiatkin vaikealta
Tää ei tunnu enää oikealta

refrain

Sä vain teet minkä kerkeet
Otat vastaan kaikki ne haasteet
Joka suuntaan aina sä halkeet
Hyvä jos syömään kerkeet

Sä vain teet, sull on otteet ripeet
Sä teet, sull o kädet kipeet
Sä teet, sull o otteet ripeet
Sä lisäät liitteet ja vaihdat musteet

(sä vain teet, ja teet, ja teet, ja teet, ja teet)
Me liikaa pelätää et tyritään
(ja meet, ja meet, ja meet, ja meet, ja meet)
Muitten ehdoilla täällä me eletää
(sä vain teet, ja teet, ja teet, ja teet, ja teet)
Nää robotit ei opi sitä koskaan
(sä vain teet, ja teet, ja teet, ja teet, ja teet)
Ne ei opi sitä koskaa

(sä teeet)
Mitä sulta odotetaan
(sä teeet)
Ookkos sä elossakaan
(sä teeet)
Ja mietit mitä ajatellaan
(sä teeet)
Kunnes sut kuopataan

^_^

... Tällä eteenpäin.
Oletko koskaan näyttänyt keskisormea tietokoneelle kun olet ollut vihainen tai muuten vaan?
- muutamaan otteeseen.

Mitä tekisit jos näkisit nyt tietokoneen ruudulla kävelevän älyttömän suuren hämähäkin?
- todennäköisesti pomppaisin pystyyn ja ryntäisin huoneen toiseen päähän, ennen kuin tajuaisin ettei sitä kukaan muu tule pois ajamaan...

Jos toinen sukka menee rikki, säästätkö toisen?
- joo. en ikinä viittii heittää mitään pois.

Olet juuri lähdössä ovesta ulos, mutta alkaa sataa kaatamalla?
- kävelen kovempaa?

Kuka huushollissasi vaihtaa uuden lampun palaneen tilalle?
- jukka... tai minä. jos vaan löytyy lamppu jostain.

Mitä sinulle tulee mieleen luvusta 123?
- susu.

Oletko ikinä kirjoittanut novellia?
- kyllä.

Minkä pituinen olit kun synnyit?
- 44cm

Onko sinulla pikkusiskoa tai oletko itse pikkusisko?
- kaks pikkusiskoa löytyy.

Voitko olla raskaana?
- en tällä hetkellä.

Serranon perhe vai salkkarit?
- En oo ikinä kattonu Serranoa... mut voisin kokeilla.

Oletko koskaan käynyt/ajatellut käyväsi Venäjällä?
- en oo käyny eikä kyl just nyt kiinnostaskaan.

Tiesitkö että Tove Jansson oli lesbo?
- uh, en. so?

Löytyykö pakastimestanne tällä hetkellä jäätelöä?
- ... ei. WHAAAAT? aika outoo.

Oletko prätkäilijä?
- köh.

Millainen nimi Henrietta on mielestäsi?
- sivee.

Luetko paljon sanomalehtiä?
- en.

Sinut löydetään itkemästä ojanpenkalta. Mikä on mahdollisin syy?
- joku on juottanu mulle liikaa siideriä.

Ratkotko usein ristikoita?
- en ikinä.

Miksi ansaitset onnen?
- koska.

Oletko koskaan pettänyt?
- nuh huh, en.

Kenelle ostit viimeksi lahjan?
- viimeksi? hmm. ostin joululahjoja, en muista kenelle vikaks :D

Mitä sait takasin?
- roinaa.

Oletko hyvä matematiikassa?
- ... tietenkin. 2+2 on saletisti 24.

Mitä posteljooni toi viimeksi?
- mainoksia. ja laskun.

Montaako erilaista juomaa olet juonut tänään?
- vettä ja kahvia? kahta? har har.

Kirjoittaisitko hiekkarannalla nimesi hiekkaan?
- on tullut kokeiltua, jopa.

Mitä löytyy kotisi takaovelta?
- ei oo takaovea.

Pesetkö hampaasi?
- oman turvallisuuteni vuoksi, kyllä.

Onko suunnitelmia perjantai-illalle?
- no ei tällä hetkellä.

Käytätkö kylpypyyhettä useammin kuin kerran ennen kuin se joutaa pyykkiin?
- joo, todellakin.

Kuvaile avaimenperääsi.
- keltainen.

Nukutko makuuhuoneen ovi kiinni vai auki?
- tarkotatko mun ulko-ovea, siis? yksiössä kun noista ovista on hieman pulaa.

Onko kyntesi lakattu tällä hetkellä? Jos on, niin millä värillä?
- ei. en enää edes omista kynsilakkoja... *syyttävä katse*

Onko hiuksesi tällä hetkellä värjätyt?
- onhan ne.

Minkälaiset hiukset sinulla on?
- latteat, puolipitkät, ruskeat?

Kuka leikkasi viimeksi sinun hiuksesi?
- parturi.

Osaatko mielestäsi laulaa?
- osaan, mut en kovin hyvin.

Minkälainen on lempimukisi?
- vihreä, korkea (ja kaikenlisäks se on töissä).

Minkä biisin kuuntelit viimeksi?
- Matthew Ryanin RETURN TO ME. tällä hetkellä on menossa Disturbedin FORSAKEN.

Mitä tarvitsisit kaikista eniten nyt?
- viinaa?

Onko sulla oma telkkari?
- no, joo.

Millaisesta musiikista tykkäät?
- hyvästä.

Näkeekö vaatteistasi tai muusta sen millaista musiikkia kuuntelet?
- ei.

Minne maahan haluaisit matkustaa?
- amerikkaan.

Kuinka kauan sinulla on ollut nykyinen tyylisi?
- mikä tyyli?

Mistä keksit nickisi?
- omasta nimestä väänsin... äiti kutsuu mua niin kun haluaa että keitän kahvia tai jotain.

Mitä aiot tehdä seuraavaksi?
- huokaista.

oletko vihannut ketään?
- olen.

Mikä baari on helsingissä paras?
- vaikea sanoa, en oo käyny.

Mitä teit tänään?
- olin töissä.

Onko sinua kukaan rakastanut?
- luulisin näin.

Oletko itse koskaan rakastanut?
- kyllä.

Onko sinulla tylsää?
- Jep.

Mitä meinaat tehdä ensi lauantaina?
- Syödä? Olla töissä?

Oletko töissä?
- en just nyt. mut torstaina taas.

Mikä auto sinulla on?
- ei oo autoa ensinkään.

Missä asut?
- joutsassa. yay. /sarkasmi.

Haluaisitko asua yksin?
- en halua, vaan asun.

Oletko varattu vai vapaa?
- harvinaisen vapaa.

the demi-gods :: hungry ghostsSunnuntai 30.12.2007 18:30

Hah.

Tappelin mutsin kanssa eilen puhelimessa, kuten aina, joka johti siihen, että en saanut unta. Päädyin ottamaan unilääkkeitä kolmelta yöllä ja nukuin, ylläri ylläri, kolmeen päivällä... ei silleen että vaatisin 12 tunnin yöunet tai mitään...

Heräsin aamupäivällä Annen tekstiviestiin ja lupauduin menemään töihin sen seuraks muutamaks tunniksi. Kun lopulta oikeasti heräsin, pistin viestiä ja kysäsin että oliko näin - mulla tunnetusti menee usein unimaailma ja todellisuus hieman sekaisin.

Loistavana esimerkkinä toimii nuorimman pikkusiskon syntymä. Kävelin keittiöön naureskellen ja sanoin isälle että 'hei, hassu juttu, näin sellasta unta että kävit sanomassa et mulle on syntyny sisko!' - iskä tuijotti mua hetken ja sanoi, 'niin, no itse asiassa kävinkin. Tossa muutama tunti sitten.'

... Joten. Ikinä ei kannata luulla puhuvansa täysjärkiselle Iinalle, jos se on vasta herännyt tai heräämässä. Se ei tiedä mistään mitään ja kadottaa vanhingossa tekstiviestitkin kun ei tajua mitä painelee.

Mutta joo. Nyt tairan valmistautua sinne töihin lähtöön. Onneks ei tarvii mennä tekemään mitään fiksua :D Huomenna vasta. Ja sitten kahden päivän loman. Luksusta.