IRC-Galleria

iituzka

iituzka

Clap along if you feel like happiness is the truth

Kassalla!Perjantai 09.02.2007 16:03

Nämä jutut helpottavat minun ja kollegoideni työtä roimasti!

- Pullolaput sun muut liput ja laput on hyvä pitää kädessä. Jos laitat ne hihnalle ja ne menevät hihnan alle, ei niitä sieltä enää saa.
- Laita se MUOVIKASSI ensimmäiseksi hihnalle. Ei ole kiva repiä sitä niitten mäyristen ja maitotölkkien alta.
- Jos sinulla on paljon tavaroita ja jonoa takanasi, suosittelen että menet pakkaamaan tavaroita samantien. Säästät aikaa itseltäsi, minulta ja muilta ihmisiltä takanasi.
- Kaikki HeVi-tavarat (lue hedelmät ja vihannekset) kuten tomaatit, mandariinit, appelsiinit jne. jotka laitetaan pussiin niin laita siihen pussiin EDES yksi solmu! Muuten ne leviävät hihnalle ja kassahenkilö saa keräillä niitä.
- Maksuvälineet on hyvä ottaa valmiiksi esille jo jonossa ettei tarvitse sitten kassalla niitä alkaa kaivelemaan.
- Isot tavarat kuten kissanhiekka- ja koiranruokasäkit, 24 tölkin kaljakeissit yms. niitä ei välttämättä tarvitse nostaa hihnalle, kassoilla on yleensä johdolliset viivakoodinlukijat joilla saa luettua viivakoodin vähän kauempaakin.
- Jos sinulla on samaa tuotetta monta kappaletta, nosta vain yksi hihnalle kutakin lajia, ja mainitse kassalle kuinka monta niitä on kärryssäsi. Näin säästät aikaa ja vaivaa itseltäsi ja kassalta.
- Itse ainakin olen hyvin huono arvioimaan ikiä ja jos en ole aivan varma niin silloin tietenkin kysyn henkkareita! Vaikka olet syntynyt vuonna -82 ja sinulta ei enää kysyttäisi muuten papereita niin yritä ymmärtää. Meitä kassahenkilöitä ei ole koulutettu arvioimaan ikiä. Itse olen ainakin tyytyväinen että minulta kysytään, näin vältetään myymästä ALAIKÄISILLE ja kukapa ei haluaisi olla nuorekas. ;) Ja TE juuri 18-19 vuotta täyttäneet..Henkkarit olisi hyvä pitää mukana ja ESILLÄ. Ja ne ilmeilyt voisi jättää sikseen!! Ei ole kiva katsella kun toinen alkaa huokaillen ja ja silmiään pyöritellen kaivamaan henkkareitaan. Me teemme vain työtämme!

KIITOS KÄYNNISTÄ JA TERVETULOA UUDELLEEN!!! :)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.