IRC-Galleria

ommattu keitpusilleSunnuntai 26.03.2006 20:31

sain haasteen.

valitettavasti en voi ottaa sitä vastaan, koska siinä olisi pitänyt listata seitsemän suosikkibiisiäni. mutta osottaakseni että olen sentään pohtinut asiaa niin.. syy minkä takia en voi vastata tähän haasteeseen on, että olen musiikillisesti täysin ummikko koska musiikkitietoni perustuu

a: kotitaustaani; sisältää klassista musiikkia, hengellistä musiikkia ja lasten lauluja
b: kuvistunteihin, joilla soi nrj tai kissfm ja kaikki hoki että minkä takia radiosta soitetaan vaan paskaa
c: autossa radion kuunteluun: ks. ylläoleva vastaus; kaikkien musiikillisesti tiedostavien yksilöiden mukaan (=totuus) radiosta soitetaan vain paskaa (poikkeuksena kuulemma radiohelsinki). en ala väittämään vastaan, koska en ole sen antiin itsekään ylen rakastunut.

näin ollen ainoa tuntemani musiikki on sellaista, mitä a: muut ovat kuunnelleet ja minä sivussa (minulla ei ole ollut omaa huonetta) tai b: olen kuunnellut radiosta. tunnen siis vain klassista, hengellistä ja paskaa. valitan.

tämän ikäisenä on lisäksi hankala luoda enää omaa musiikkimakuaan (ainakaan nolaamatta itseään totaalisesti), koska kaikki muut ovat niin viisaita, ettei enää ole varaa tosi pahoihin kämmeihin kuten kaikki nolot take that - diggailut mitkä oli sallittu silloin ammoisina ala-asteaikoina. elkää pelätkö. olen aina inhonnut poikabändejä. jo silloin se musiikki mitä muut kuuntelivat oli pikkuvanhasta mielestäni niin lapsellista, että jätin sen väliin enkä ole kulkenut musiikkimaun luonnollista kehityskulkua. näin ollen minulla siis ei ole musiikkimakua. tämä koskee yllättäen myös siskoani ja
veljeäni (!).

jotain hataria omia käsityksiä minulla sentään on. mikäli näitä tulee (auton)radiosta, vaihdan varmasti kanavaa (sekä kaikki iskelmät ja humpat ja modernit epämedoliset (klassiset) vinkumiset)
1. negative, aivan sama mikä kappale
2. rasmus, kaikki kappaleet (ainakin uudemmat, vanhoja en tunne) tökkii
3. coldplay, speed of sound: tiedän, tästä pitäisi pitää mutta hohhoijaa kun se laahaa..
4. dido, kaikki tökkii
5. rihanna, eli se hei mr dj -tyyppi
6. maryah carey
7. antti tuisku ja muut ihanaiset idols-rallattajat

niitä olisi varmasti enemmänkin, mutta tuossa nyt nuo päälimmäisenä mieleentulevat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.