IRC-Galleria

inkabr0

inkabr0

kikkailkaa > inkabr0

[Ei aihetta]Torstai 29.09.2011 19:13

Tyttö oli menossa kouluun, häntä vastaan tuli valkoinen paketti auto. Tyttö ei tiennyt että mies aikoi ottaa hänet kyytiinsä. Tyttö vain käveli kunnes hän pysähtyi ja jäi katsomaan, mies joka oli ohjannut autoa nousi ylös ja otti tytön mukaansa.
Tytön opettaja,ystävät ja poikaystävä oli huolissaan hänestä. Miksi hän ei ollut tullut kouluun? Tytöltä oli tippunut paperilappu taskusta, paperissa luki ''Minä rakastan sinua!<3 Ethän ikinä jätä minua?''. Kun tytön poikaystävä ja tytön ystävät olivat kävelemässä kotiin koulusta, he huomasivat paperi lappusen ja lukivat sen.¨
Tytön poikaystävä soitti tytölle, tyttö vastasi itkien ''Auta minua, minua pellottaa....''. Poika kysyi ''Missä sinä olet?'' tyttö vastasi ''Minä en tiedä!Minut otettiin kytiin koulu matkalla...'' Poika jäljitti tytön puhelin singaalin ja lähti etsimään häntä isoin joukoin..!
Poika ja suuret joukot löysivät tytön vanhasta vajasta. Tytöllä oli kädet auki. Tyttö oli pahoin pidelty!. Hetikun tyttö näki poikaystävänsä, hän juoksi ja halasi häntä. Sitten hän sanoi ''Kiitos rakas pelastit minut.'' Poika vastasi hänelle ''Tietenkin pelastin. Hyvä että olet kunnossa. tyttö sanoi '' Minä rakastan sinua<3!"
Kopioi tämä itsellesi jos rakastat ystäviäsi!<3<3 Jos et kopioi tätä Tärkein ihminen sinulle kuolee tnään 24.00! <33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.