IRC-Galleria

inma

inma

love at first bite

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.09.2009 23:28

No more stories are told today, I'm sorry, they washed away. No more stories, the world is grey, I'm tired, let's wash away.

toisaalta nyt on kaikki niin pirun hyvin hanskassa, et vois kerranki olla vaa messis ja reipas, mut sellanen kutina on kohta menee joku nii vituiks, että paskaa lentää niskaan isosti. kaikki on vähä liian hyvin tiiättekö. ja luulen et tiiän jo valmiiks, et mitkä jutut räjähtää käsiin kohta. niitä on pitkitetty jo vähän liian kauan, ja jotenki sitä vaan odottaa et kaikki selviäis. niin paljon kysyttävää kerrottavaa huolestuttavaa vaikeeta. sitä odotellessa, mut nyt on kaikki viel siistii :)

saatii ontskelin kaa töitä jiaa! ja miun koeviikko on joku löysin ikinä, ja mew on ihana. joo ja aattelin lähtee rovaniemelle ens viikolla. vois hengaa mummin kaa pari päivää, ottaa vähä etäisyyttä kaikkeen ja kaikkiin.

ja hei anteeks kaikki te, joille oon luvannu soittaa, mut en oo ikinä saanu aikaseks. hirveen montaa ihmistä on ikävä. ja se on jännä, koska harvassa on ne hetket kun jotain on oikeesti ikävä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.