IRC-Galleria

inoida^

inoida^

wants something. whatever.

Blogimerkintä

« Uudempi -

naamakirja-galtsu-naamakirja-galtsu...Torstai 13.08.2009 22:33

Ohhoh, meikätyttö on ehtinyt 18,28 vuoden kunnioitettavaan ikään. Ällistyttävää. En ikinä uskonut, että eläisin näin vanhaksi. Onneksi meillä on Irc-Galleria, joka aina kertoo, minkä ikäisiä me ollaan. Ei tulis elämästä mitään ilman Irc-Galleriaa.
Ja nyt kun päästiin aiheeseen "onneksi meillä on..", niin entäs sitten Facebook! Mitä me tekisimme ilman Facebookia, joka kertoo meille, mitä huomenna, ylihuomenna, vuoden päästä ja 26.5.2042 tapahtuu?! Facebook kertoo meille, millaisia me olemme, millaisen ihmisen kanssa menemme naimisiin, milloin saamme lapsia, milloin kuolemme, minkä ammatin valitsemme ja käytännössä kaiken. Onneksi meillä on Facebook!
No mutta, mainostinkohan minä nyt kilpailevaa firmaa..? Vähitellen tässä huomaa mielenkiintoisen ilmiön: kun vuonna 2005 Galtsu oli kaikkien huulilla ja KAIKKI, jotka ei halunnu olla ihan yhteiskunnan hylkiöitä, liittyivät galtsuun. Mullekin tuli 60 kommenttia päivässä.. Voi niitä aikoja.. Mutta niin, eksyin aiheesta. Sillä nyt, herranen aika, kaikki poistavat tunnuksensa! Ja mitä he tekevätkään? Tunnukset feisbuukkiin! NAAMAKIRJAAN! Mielenkiintoinen ilmiö, etten sanoisi.
Ja itse asiassa kuulin huhun, että Facebook olisi jo Internetin neljänneksi käytetyin (kuuluisin?) sivusto. Googlen, yahoo!n ja jonkun kolmannen jälkeen.
Kumpaakohan minä kannatan, galtsua vai naamakirjaa..? Jaa-a.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.