IRC-Galleria

31Sunnuntai 14.03.2010 00:37

KYMMENEN TOTUUTTA SINUSTA:

1. Tiedän, kuka on ainut NHL:n pistepörssin koskaan voittanut puolustaja ja miten monta maalia Selänne teki tulokaskaudellaan Winnipeg Jetsissä. Eikä ole turhaa tietoa tämä.

2. Pelkään ihan älyttömästi lihomista.

3. En oo pitkään aikaan ollut oikeesti niin kipeä, et koulusta pitäis olla pois. Mulle tulee nää lenssut sunmuut aina tällasina lievinä nuhailuna eikä kuumettakaan oo ollu ku koska viimeks. Möh.

4. Tajusin vast vähän aikaa sitte itekin, että taidan oikeesti olla aika sosiaalinen ja puhelias ihminen. Tykkään puhua.

5. Mun kynnet on tosikivat ^^ Ne kasvaa nopiasti ja on ihan jees muutenki, tyksin.

6. Pussailu on jees niin kauan kunha toinen ei yritä hukuttaa kuolaan tai tukehduttaa kieleen. En oo kieli-ihmisiä :d

7. Oon tasan kerran juonu itteni tavallista huonompaan kuntoon ja sekin kerta tais jäädä ainoaks.

8. Mielestäni oon vähän paksu. Vähän. Siis tönkkö junou.

9. En tajuu niitä ihmisiä kellä on ihme pakkomielle seurustella. Mä tykkään enempi olla vapaa ja yksin ja mennä miten menen. En haluu naimisiin enkä kihloihin, jos ollaan yhdessä ni sitten ollaan - ei siihen tarvii mitään kultarinkulaa saatika siunauksia.

10. En oo ikinä elämässäni osannut niistää. Oikeesti, se rajoittaa mun elämääni!

YHDEKSÄN ASIAA MITÄ HALUAISIT SANOA YHDEKSÄLLE ERI IHMISELLE JUURI NYT:

1. Oot ällö en tykkää susta mee pois :c

2. Muistan ku kiusasit mua ihan_aina pienenä, nyt ollaan onneks molemmat vähän isompii ni pystytään puhuu kaikesta ja sulta saa jopa ihan hyvii mielipiteitä ja kommentteja nykyää, tyksin ♥

3. Oot kulti ja tykkään ku jaksat dataa mun kanssa ja puhuu kaikkee tyhmää, en jaksa ees olla sulle vihane siit kamerajutust ku oot nii tyhmä :
) Puspus ♥

4. Omapa on moraalis, mut vähän ihmetyttää silti. Toivottavasti et luule liikoja ittestäs mun suhteen, en oo ihan niin vietävissä ku ehkä joku toinen tänikänen vois olla.

5. Lol, ollaan oltu jo kolme vuot samalla luokalla ja nyt vasta alkanu naurattamaan teijän kaikkien jutut ja niin, tullaan nykyää toimeenki niin paljon paremmin mikä on jees. Tykkään teist c:

6. Sä oot tyhmä siks ku syöt niin hitaasti et mäkin jään toiseks!

7. Sun kans on ihana puhuu iha kaikest ku oot tollane hömppä! Meil ei käytännös enää oo salaisuuksia eikä mitään ku ollaan tunnettu jo niin kauan, oot vielki rakas ja voin sanoo sul melkee mitä vaan ilman et suutut ♥

8. En voi tajuta et miten oon joskus vihannu sua niin paljon, nykyään oot mun parhaimpia tovereita ja sullekin voi sanoo melkeen mitä tahansa ku tietää ettet voi suuttuu c:

9. Joskus ärsytät mua suunnattomasti mut sitte joskus oot tosijees, sulle voi ainaki kertoo juttuja kun tietää ettet puhu niit eteenpäi.

KAHDEKSAN TAPAA SAADA SYDÄMESI:

1. Lievä spontaanius on isoiso plussa.

2. Pitää omistaa mielipiteitä ja olla valmis tuomaan niitä julki ja puolustaa niitä, oli tilanne mikä hyvänsä. Ei mitään hissukoita siis.

3. Rehuletti! Noei välttämättä, mut ois tosijees jos osais pitää huolen ulkonäöstään ja tyyli kohallaan muutenki, tukka ei saa olla mikään siili ku ne on älyttömän rumia ihan kellä tahansa.

4. Pitää olla paljon minuu pitempi! Haluan tuntea itteni pieneksi mikäli se näillä rahkeilla on mahdollista ees. En tiiä.

5. Maailmankuva rajoittuu muuhunkin ku autojen rassailuun ja RedTubeen. Sen kanssa pitää pystyä vaan olemaan ihan hiljaakin, mitään puhumatta tai tekemättä.

6. Tykkään isosti, jos mies jaksaa nähdä vaivaa mun eteen.

7. Edelliseen viitaten; miehen ei tule todellakaan olettaa omistavansa mut parien treffien jälkeen. Ehei, se vaatii niin paljon enemmän kuin sen.

8. Rehellisyys ihan joka asiassa. Kaikesta pitää pystyä puhumaan ja jos joku minussa tai meijän välillä mättää, niin siitä pitää sanoa suoraan eikä antaa mun kuulla jostain muualta.

AINII tähän on pakko saada vielä yks ekstrakohta: Miehen pitää osata pussata kunnolla ja hyvin. Se on ehkä tärkeintä, ei pidä kuolata mun naamaa tai haukata mun alahuulta irti.

SEITSEMÄN ASIAA JOTKA RISTEILEVÄT MIELESSÄSI JATKUVASTI:

1. Että jaksaisko tuota New Lookista tilaamista yrittää uudelleen, kun viime kerralla se jotain temppuili eikä suostunu tilaamaan >:(

2. Oispa jo kesä ja tää kaikki ysiluokan loppuhässäkkä ohi.

3. Koskakohan tulee Liisa Ihmemaassa tonne meijän Kuvalaan, ei välttämättä viittis Turkuun lähtiä vaan sen takia.

4. Tai toisaalta vois kyllä kattoa tuleeko sitä ens lauantaina Kinopalatsissa tai Juliassa, jos oon menossa silloin sinne. JOS.

5. Nyt rupesin miettimään et mitä kaikkea mun sitte tulis ostaa jos Turkuun hipsin. Korkeevyötäröiset shortsit ja -farkut, puspus ♥

6. Ihan outoo kun mulle tuli tänään jäähallissa kuuma. Vaiks siel pitäis olla kylmä! Tää on vuosisadan suurin mysteerio.

7. Nyt on vast lauantai ja huomenna saapi viel nukkua JEEI ♥

KUUSI ASIAA JOTKA TEET ENNEN NUKKUMAANMENOA:


1. Datailen.

2. Käväsen suihkussa, pesen hiukset jos ne tuntuu pahoille.

3. Datailen viel lisää ja katon teeveetä, ootan et hiukset kuivuu.

4. Haen jotain syötävää.

5. Syön ja luen siinä samalla tota Sjöbön kirjaa mikä on ihan vamo mut pakollinen lukia. Ainaki pistää väsyttämään.

6. Käyn pesemässä hampit ja sitte tutimaan.

VIISI ASIAA JOITA VIHAAT:

1. Hissukoita. Jos joku ärsyttää tai päinvastoi ilostuttaa, ni miks sitä ei voi sanoa kun kuiteskin tekee mieli?

2. Sitä, kun joku tyrkyttää mulle ruokaa. Mä otan kiitos itse jos mieleni tekee, ei tarvi huolehtia.

3. Niitä 170/40 mitoilla itseään läskiksi kutsuvia Demiteinejä, jotka vastaa normaalipainossa oleville tytöille et ''pari kiloo pois ni oisin tyytyväine, oma bmi 16 mut mul on ihan kauhee pömppis :S''

4. Esseekirjotuksia, kokeita ja kouluterkkaria.

5. Niitä aamuja, jolloin oon saanut nukkua liian vähän tai kun mikään vaate ei tunnu sopivalta päällä. Onneks mun yberhieno keltanen hampiharja piristää vähän niitäkin päiviä :---)

NELJÄ VAATEKAPPALETTA JOTKA SINULLA ON PÄÄLLÄSI:

1. Mustat hipsterit,

2. tummanvihreä villatakki,

3. musta toppi ja

4. siniset villasukat ^^

KOLME MUSIIKKIKAPPALETTA JOITA KUUNTELET PALJON:


1. Jippu & Samuli Edelmann - Jos sä tahdot niin :d Mutkun tää on vaan niin söps.

2. CMX - Kultanaamio lyriikoidensa puolesta. Pure awesomeness.

3. Haloo Helsinki! - Sinisissä valoissa tai Toiset lähtee toiset jää. Löysin vast nyt tän uudemman levyn niiltä ja on jääny soimaan päähän häirittevästi >: Pitänee siis ladat-siis ostaa levy.

KAKSI ASIAA JOTKA HALUAT TEHDÄ ENNEN KUIN KUOLET:


1. Olla vapaa ja mennä miten haluan. Sex and the City-lifestyle.

2. Haluan nähä kun Suomi voittaa lätkän maailmanmestaruuden :d
Vois olla ihan hemsvetin ylpeenä ku kerrankin ois isosti syytä siihen.

YKSI TUNNUSTUS
1. Tää on toinen kerta kun teen tän kallupin, eka siitä tuli paljon khuulimpi mut sit menin päivittään sivun ja se katos >: Nyt jouduin tekee uudestaan eikä täst tullu ihan niin kiva mut kuitenki saatte lisäinfoa vähäsen, tiiän et luette tätä ihan shocked ku saatte tietää etten osaa niistää ymsyms turhaa ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.